Ελλαδα

Ρόδος: Σκευωρία πίσω από την κακοποίηση της 8χρονης

Συγγενής η δράστις, ήθελε να εξαπατήσει τη μητέρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοποίηση - βιασμός ανηλίκου
Κακοποίηση - βιασμός ανηλίκου © Pixabay / thisguyhere

Ρόδος - Κακοποίηση 8χρονης: Σκευωρία πίσω από την υπόθεση αποκάλυψαν οι έρευνες της Αστυνομίας - Συγγενής η δράστις.

Σκευωρία πίσω από την κακοποίηση της 8χρονης στη Ρόδο αποκάλυψαν οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Δημοκρατικής, το κοριτσάκι κακοποιήθηκε από κάποια συγγενή η οποία ήθελε να αποσπάσει χρήματα από τους γονείς και τους παππούδες του παιδιού.

Μετά την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε πως το παιδί είχε υποστεί λοίμωξη στα γεννητικά του όργανα (πιθανολογείται ότι πρόκειται για βαριά ουρολοίμωξη). Αυτή η λοίμωξη προκάλεσε ερυθρότητα και αιμορραγία στο παιδί με αποτέλεσμα εκείνο να διαμαρτυρηθεί για τους πόνους. Η μητέρα του αντί να πάει το παιδί στο νοσοκομείο, το φωτογράφησε και έστειλε τη φωτογραφία σε συγγενή (από την πλευρά του πατέρα) προκειμένου να τη συμβουλεύσει.

Όπως επισημαίνει η Δημοκρατική, η εν λόγω συγγενής τότε προσπάθησε να αφαιρέσει χρήματα από τη μητέρα και τον παππού του παιδιού. Εκείνη η γυναίκα ήταν αυτή που είχε κακοποιήσει το παιδί και ακολούθως έπεισε τη μητέρα του ότι κάποιος είχε κακοποιήσει το παιδί της, ότι είχε ενημερωθεί για αυτό το «Χαμόγελο του Παιδιού» κι ότι εκεί δούλευε μια φίλη της, που έναντι 200 ευρώ θα μπορούσε να «κουκουλώσει» την υπόθεση.

Η μητέρα της 8χρονης δεν είχε χρήματα να της δώσει με αποτέλεσμα η συγγενής (ξαδέλφη) να της πει πως θα καταβάλει εκείνη το ποσό. Στη συνέχεια, ωστόσο, ζήτησε 500 ευρώ για να μην αποκαλυφθεί ο ρόλος δήθεν του παππού, εμφανίζοντάς τον ως το άτομο που κακοποίησε σεξουαλικά το 8χρονο κορίτσι.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία η οποία αφού συμπληρωθεί με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων θα υποβληθεί για τα περαιτέρω στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ