Ελλαδα

Πυροβολισμοί στην Αθήνα: Καταδίωξη με έναν τραυματία (βίντεο)

Διερχόμενο όχημα έπεσε πάνω σε περιπολικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μηχανή της Αστυνομίας (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Ο οδηγός που τραυματίστηκε από σφαίρα αστυνομικού μετά την καταδίωξη στην Αθήνα (Ένθετη)
Μηχανή της Αστυνομίας (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Ο οδηγός που τραυματίστηκε από σφαίρα αστυνομικού μετά την καταδίωξη στην Αθήνα (Ένθετη) © EUROKINISSI | YouTube

Έπεσαν πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας, με αυτοκίνητο να εμβολίζει περιπολικό και τον αστυνομικό να ανοίγει πυρ.

Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας σήμερα Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021, το πρωί κατά τη διάρκεια της οποίας σημειώθηκαν πυροβολισμοί. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ένας τραυματίας. Δέχτηκε σφαίρα στα πόδια.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Στουρνάρη, όπου κλεμμένο αυτοκίνητο εμβόλισε περιπολικό. Αστυνομικός άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας τον οδηγό του οχήματος.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας. Ο οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο.

Το κλεμμένο αυτοκίνητο και η καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας - Οι πρώτες εικόνες

Ολα ξεκίνησαν όταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν κλεμμένο αυτοκίνητο σε δρόμο της Αθήνας, έχοντας «χτυπήσει» την πινακίδα στο σύστημα. Άρχισαν να το παρακολουθούν από κοντινή απόσταση, περιμένοντας να εμφανιστεί ο οδηγός.

Όταν τον είδαν, του έκαναν σήμα για έλεγχο. Ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε, μπήκε στο αυτοκίνητο, έβαλε μπροστά και επιχείρησε να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη σε δρόμους της πόλης. Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε περιπολικό της Αστυνομίας. Στα social media έχουν αναρτηθεί οι πρώτες εικόνες από την καταδίωξη με έναν τραυματία στο κέντρο της Αθήνας. Δείχνουν τον τραυματισμένο οδηγό να είναι πεσμένος στην άσφαλτο και γύρω του να βρίσκονται αστυνομικοί. Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ