- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο αστυνομικός που αγκάλιασε το βρέφος
«Η Λυδία "μου", το μωρό "μου", σήμερα έμεινε ορφανό από γονείς»
Η ανάρτηση στο facebook του Χρήστου Βαρδίκου, του αστυνομικού που πήρε αγκαλιά το μωρό της δολοφονημένης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά
Την Τρίτη στις 10 το πρωϊ θα επανέλθει στον ανακριτή ο 33χρονος πιλότος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος εχθές ομολόγησε ότι σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν Κράουτς, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να αποφασίσει η Εισαγγελία Ανηλίκων ποιος από το οικογενειακό περιβάλλον τής ενός έτους κόρης του δράστη και του θύματος, θα αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού.
Την ίδια ώρα συγκλονίζει η ανάρτηση του Χρήστου Βαρδίκου, του αστυνομικού που πήρε αγκαλιά το μωρό της δολοφονημένης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Την εικόνα του αστυνομικού με το βρέφος είχε δημοσιεύσει της 11η Μαίου στα social media, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.
Ο Χρήστος Βαρδίκος έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook: «Ομολογία του δράστη… και κάπως έτσι γράφεται, ουσιαστικά, ο επίλογος στο έγκλημα που συγκλόνισε… Ένας επίλογος που κανείς μας δεν ήθελε να πιστέψει ότι μπορεί να υπάρξει… κι όμως… το απόλυτο μαύρο… με την ομολογία του, “. Η Λυδία «μου», το μωρό «μου», σήμερα έμεινε ορφανό από γονείς… Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί της, όπως και οι προσευχές όλης της Ελλάδας…».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διαδέχεται τη Μαίρη Μηνά
Δρόμοι έγιναν...ποτάμια, φωτεινοί σηματοδότες σε πολλά σημεία βραχυκύκλωσαν
Θετικό δείγμα βρέθηκε σε παρτίδα του προϊόντος ελληνικής εταιρίας
Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις
Ένα από τα σημαντικότερα έργα εναλλακτικού τουρισμού στα Χανιά και συνολικά στην Κρήτη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Συνεχίζονται οι αυτοψίες στη Βόρεια Εύβοια
Τι ισχύει για όσους ξεχάσουν να δηλώσουν τον καθαρισμό
Η πυρκαγιά ξέσπασε όταν το όχημα βρισκόταν εν κινήσει
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο
«Δεν πρόκειται για ομοιόμορφη κακοκαιρία σε όλη τη χώρα» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη στο «Νίκος Καζαντζάκης»
Το σχόλιο για τις δηλώσεις του Ευθύμιου Λέκκα
218 κάτοικοι δολοφονήθηκαν με αγριότητα - ανάμεσά τους βρίσκονταν 53 παιδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.