Κύκλωμα πωλούσε πλαστές βεβαιώσεις αρνητικών τεστ κορωνοϊού
Σε βάρος όλων σχηματίστηκε δικογραφία για «πλαστογραφία πιστοποιητικών και παραβίαση των μέτρων πρόληψης εξάπλωσης ασθενειών κατ’ εξακολούθηση»
Κύκλωμα γυναικών που πουλούσαν πλαστογραφημένες βεβαιώσεις αρνητικών τεστ κορωνοϊού εξάρθρωσε η αστυνομία.
Ένα κύκλωμα γυναικών, οι οποίες πουλούσαν πλαστές βεβαιώσεις αρνητικών τεστ κορωνοϊού εξάρθρωσε η αστυνομία.
Οι γυναίκες, με καταγωγή από τη Γεωργία, χρησιμοποιούσαν πλαστογραφημένες βεβαιώσεις αρνητικών τεστ COVID-19 για να μπορούν να εργάζονται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.
Όλα ξεκίνησαν όταν εντοπίστηκε μία αποκλειστική νοσοκόμα, η οποία είχε προσκομίσει στην γραμματεία του νοσοκομείου αποτελέσματα μοριακού τεστ το οποίο εμφανιζόταν σαν αρνητικό, όμως οι υπάλληλοι κατάλαβαν ότι ήταν πλαστό.
Αμέσως, ενημερώθηκε το Τμήμα Ασφαλείας της Νίκαιας και ξεκίνησε έρευνα, από την οποία εντοπίσθηκαν δύο ακόμη αλλοδαπές που εργάζονταν ως αποκλειστικές νοσοκόμες με πλαστογραφημένες βεβαιώσεις, αλλά και η Γεωργιανή που τους τις είχε προμηθεύσει, επίσης αποκλειστική νοσοκόμα.
Στη διάρκεια της προανάκρισης, ομολόγησε ότι ήδη είχε πουλήσει 50 τέτοιες βεβαιώσεις έναντι 10 ευρώ τη μία σε αλλοδαπές, οι οποίες για να εργαστούν ως εξωτερικές «αποκλειστικές» στα δημόσια Νοσοκομεία μετά από πρόσκληση του ασθενούς, είναι υποχρεωμένες να υποβάλλονται σε τακτικά μοριακά τεστ.
Σε βάρος όλων σχηματίστηκε δικογραφία για «πλαστογραφία πιστοποιητικών και παραβίαση των μέτρων πρόληψης εξάπλωσης ασθενειών κατ’ εξακολούθηση» και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πειραιά.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Συγκλονιστικές μαρτυρίες μητέρας και αδερφής για τη δολοφονία του 17χρονου στις Σέρρες
Με αφορμή το αν τα χιόνια θα φτάσουν σε χαμηλότερα υψόμετρα
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Πού χιονίζει από το βράδυ της Κυριακής
Νοσηλεύτηκε φέροντας πολλαπλές κακώσεις
Τα αιτήματα του ΣΑΤΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν δύο επιτροπές
Κλειστό το ρεύμα προς Χαλάνδρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.