- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στο κόκκινο η αγωνία για τους δύο αγνοούμενους δύτες σε σπηλιά 60 μέτρων βάθους στην Κάρπαθο. Τους αναζητούν με μπουκάλες αερίου.
Σε πλήρη εξέλιξη είναι το θρίλερ εντοπισμού των δύο αγνοούμενων δυτών στην Κάρπαθο, οι οποίοι έχουν να δώσουν σημάδια ζωής από χθες το μεσημέρι όταν μπήκαν για κατάδυση σε μια υποθαλάσσια σπηλιά βάθους 60 μέτρων στο Σώκαστρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύτες, τσεχικής κι ιρανικής καταγωγής, ηλικίας 65 και 30 ετών αντίστοιχα, θεωρούνται έμπειροι δύτες. Ο συναγερμός σήμανε όταν ένας τρίτος άνδρας, τσεχικής καταγωγής, ο οποίος συμμετείχε στην κατάδυση δήλωσε χθες το μεσημέρι στις Αρχές ότι πραγματοποίησε κατάδυση με τους ανωτέρω αγνοούμενους και λόγω έλλειψης αέρα αναδύθηκε μέχρι την έξοδο της σπηλιάς χωρίς ωστόσο να εντοπίσει τους άλλους δύο.
Με το πρώτο φως της ημέρας, στις έρευνες εντοπισμού συμμετέχουν τέσσερις βατραχάνθρωποι της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. με μπουκάλες αερίου, αλλά και θελοντές με ιδιωτικά σκάφη εκτός από αυτά του Λιμενικού.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες της A.V., από χθες αργά το βράδυ τέθηκε από τον διοικητή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) του υπουργείου Υγείας Νίκο Παπαευσταθίου σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας το νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Καρπάθου, για ό,τι τυχόν χρειασθεί για τη φροντίδα και την περίθαλψη των δύο αγνοουμένων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παρακολούθηση του φαινομένου σε πραγματικό χρόνο από το Εργαστήριο Σεισμολογίας
Τελευταία μαθήματα έδωσαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δράση του
Τελευταία μαθήματα έδωσαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Ο σχολιασμός των θεμάτων που έπεσαν σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αποκαλύφθηκε μεγάλη εγκατάσταση επεξεργασίας και εμπορίας κρέατος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών
Έρχεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας
Του επιβλήθηκαν πρόστιμα 270.000 ευρώ
Τι έπεσε σήμερα στους υποψήφιους των ΓΕΛ
Η ημερομηνία που κυκλώνουν μαθητές και γονείς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.