1821 Digital Gallery

Ο Θάνος Δημάδης για τον Νίκο Παππά και το «περούκα gate»

Θάνος Δημάδης
Θάνος Δημάδης
Απαντά στον υπουργό και τον πρώην εκδότη της εφημερίδας «Χωνί»
  • A-
  • A+
0
Ο Θάνος Δημάδης για τον Νίκο Παππά και το «περούκα gate»: Απαντά στον υπουργό και τον εκδότη της εφημερίδας «Χωνί»

Ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης, ένας εκ των δύο δημοσιογράφων σε βάρος των οποίων η Εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη για το αδίκημα της πλαστογραφία για περιστατικό σε ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη, απαντά στον υπουργό Νίκο Παππά και τον πρώην εκδότη της εφημερίδας «Χωνί» Γιώργο Χριστοφορίδη.

Ο κ. Δημάδης καταγγέλλει τον υπουργό ότι κρύβεται πίσω από τη βουλευτική του ασυλία και τον Γιώργο Χριστοφορίδη για ελλιπή στοιχεία, καθώς αντί να προσκομίσει στο δικαστήριο έγγραφα από τις αμερικανικές αρχές εκείνος έφερε αντίγραφα της εφημερίδας «Χωνί».

Η δήλωση του δημοσιογράφου:

«Δημοσιεύματα συμπεριλαμβάνουν δύο δηλώσεις που έχουν ως σημείο αναφοράς το πρόσωπό μου. Η μία προέρχεται από τον πρώην εκδότη της εφημερίδας ΧΩΝΙ και μετακλητό υπάλληλο του κ. Παππά και η δεύτερη από τον δικηγόρο του που παρεπιπτόντως πλήθος δημοσιευμάτων τον εμφανίζουν και ως εκπρόσωπο της εταιρείας ΜΑΖΕ (βλ. Πετσίτης-Αρτεμίου). 

Σχετικα
Novartis: Ο Μιωνής προαναγγέλλει νέο ηχητικό για τους Παππά – Παπαγγελόπουλο
Novartis: Ο Μιωνής προαναγγέλλει νέο ηχητικό για τους Παππά – Παπαγγελόπουλο

»Ο κ. Παππάς αφού πρώτα στη μήνυση που υπέβαλα εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση κρύφτηκε πίσω από την υπουργική του ασυλία, έβαλε μετά τον μετακλητό του υπάλληλο και πρώην εκδότη του Χωνιού να με μηνύσει και να κάνει σήμερα δηλώσεις για να αποκτήσει λίγη δημοσιότητα πάνω στο όνομα Δημάδης. Είναι πρωτόγνωρο το φαινόμενο εγώ ως δημοσιογράφος που ζω και εργάζομαι μόνιμα στην Αμερική να μην έχω ουδέποτε κατηγορηθεί από τις αμερικανικές αρχές για οποιαδήποτε αβλεψία ή παρανομία κατά το ρεπορτάζ μου, και στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ να έχω ένα μετακλητό ΧΩΝΙ να με πιάνει στο στόμα του επειδή θέλει να κάνει καριέρα ως πολιτευτής, μετακλητός, σύμβουλος του Υπουργού-συμμαθητή Πετσίτη.

»Ο μετακλητός υπάλληλος του κ. Παππά θα πάρει τις απαντήσεις των αμερικανικών αρχών στο ποινικό δικαστήριο όπως τις πήρε και στο αστικό δικαστήριο που κλήθηκε να απολογηθεί ως κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση όπου εκεί αντί για police report που υποστήριζε ότι έχει στα χέρια του από τις αμερικανικές αρχές εμφάνισε κάτι φωτοτυπίες του ΧΩΝΙΟΥ. 

»Το ίδιο θα συμβεί και με το ΑΠΕ το οποίο οφείλει να μεταδώσει την είδηση για τον υπόδικο Διευθυντή του κ. Ψύλλο - επίσης υπάλληλο του κ. Παππά - ο οποίος μετά από ποινική δίωξη της εισαγγελίας Αθηνών βρίσκεται σήμερα υπόδικος για συκοφαντική δυσφήμιση στην μύνηση που κατέθεσα εναντίον του αλλά κρύβεται από τα δικαστήρια. Δυστυχώς για τους υπαλλήλους του κ. Παππά, αυτοί δεν χαίρουν ασυλίας όπως ο πολιτικός τους προϊστάμενος. 

Σχετικα
Τα νούμερα της Εβδομάδας | 8 - 16 Ιουνίου 2022
Τα νούμερα της Εβδομάδας | 8 - 16 Ιουνίου 2022

»Προς ενημέρωση των αναγνωστών σας, σας επισυνάπτω μέρος των αποχαρακτηρισμένων εγγράφων της αρμόδιας υπηρεσίας του State Department που διαψεύδουν τον κ. Παππά, τους υπαλλήλους του και τα διαπλεκόμενα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ τους που βρίσκονται κι αυτά υπόλογα στην Ελληνική Δικαιοσύνη μετά από σχετικές αγωγές που έχω καταθέσε εναντίον τους για τους ισχυρισμούς τους περί συλλήψεων, πλαστογραφιών, διώξεων στις ΗΠΑ.  

»Από τη Νέα Υόρκη όπου διαμένω, αδημονώ να ταξιδέψω στην Αθήνα όσες φορές κι αν χρειαστεί για να τα λέμε συχνά στα δικαστήρια με τις επιπλέον μηνύσεις για ψευδορκία που περιμένουν τους τύπους αυτούς. Τους εύχομαι να έχουν αρκετές αποταμιεύσεις από το όσο διάστημα πληρώνονται από το κράτος ως μετακλητοί υπάλληλοι του Παππά γιατί θα τις χρειαστούν για την νομική τους υπεράσπιση μέχρι τέλους».

Athens Voice Newsletter
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5