Πολιτικη & Οικονομια

Η Μεγαλοοικονόμου ερμηνεύει το τραγούδι του Τσίπρα έξω απ' τη Βουλή

«Έπρεπε να βρω τι ομοιοκαταληξία να κάνω, πλεκτή ή ζευγαρωτή; Τελικά μου βγήκε πλεκτή. Και μου άρεσε, το είπα» δήλωσε on camera

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μεγαλοοικονόμου ερμηνεύει έξω από τη Βουλή το τραγούδι που έγραψε για τον Τσίπρα

«Σε λένε Αλέξη και είσαι ηγέτης, η κάθε σου λέξη, ομόνοια καταπέλτης» ερμηνεύει η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου στο περιστήλιο της Βουλής με τις κάμερες να καταγράφουν την ερμηνεία της.

Το 4στιχο, σε στίχους, μουσική και ερμηνεία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, είναι δείγμα θαυμασμού της κ. Μεγαλοιοικονόμου προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

«Μπορεί άλλοι να με κατηγορήσουν, άλλοι να καταλάβουν ότι με εκφράζει», λέει γελώντας προς τον φακό.

«Έπρεπε να βρω τι ομοιοκαταληξία να κάνω, πλεκτή ή ζευγαρωτή; Τελικά μου βγήκε πλεκτή. Και μου άρεσε, το είπα», δήλωσε μεταξύ άλλων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY