1821 Digital Gallery
Θείος 21χρονης φοιτήτριας: «Η Ελένη είχε βιαστεί από τρεις άνδρες»

Θείος 21χρονης φοιτήτριας: «Η Ελένη είχε βιαστεί από τρεις άνδρες»

«Για βαρβαρότητα που φέρει κτηνώδη ανδρισμό», κάνει λόγο ο πατέρας του θύματος

H Ελένη Τοπαλούδη, η 21χρονη φοιτήτρια που δολοφονήθηκε στη Ρόδο, είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τρία άτομα πριν από έναν χρόνο.

Αυτό κατήγγειλε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος και θείος του θύματος, Ευάγγελος Γκιουγκής. Ο συγκεκριμένος ισχυρισμός έρχεται να προστεθεί σε εκείνον του πατέρα της 21χρονης, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε υποστηρίξει ότι υπάρχει οργανωμένο κύκλωμα στο νησί που βάζει στο στόχαστρο νεαρές φοιτήτριες από απομακρυσμένες περιοχές. Ειδικότερα, είχε αναφέρει ότι αφού τα μέλη του κυκλώματος κακοποιήσουν σεξουαλικά τα θύματά τους, τα εκβιάζουν με οπτικοακουστικό υλικό που ελήφθη χωρίς τη θέλησή τους.

Οι καταγγελίες αυτές έχουν μπει στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ., την ώρα που εντείνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του τρίτου ατόμου, το οποίο φέρεται να βρισκόταν μέσα στο λευκό βανάκι, που μετέφερε την Ελένη Τοπαλούδη από τη ζωή στον θάνατο.

«Οι αστυνομικοί της είπαν ότι δε θα μπορέσει να το αποδείξει»
«Πιθανόν να εμπλέκεται και τρίτο άτομο στη δολοφονία της άτυχης Ελένης. Η Ελένη, πριν από έναν χρόνο, είχε βιαστεί από τρεις άνδρες και την εκβίαζαν με βίντεο. Πήγε να καταγγείλει το συγκεκριμένο περιστατικό στην αστυνομία μαζί με τρεις φίλες της και όχι μόνη της. Αυτό έγινε μια εβδομάδα αργότερα από τον βιασμό, όπου της είπαν οι αστυνομικοί τότε, ότι δεν θα μπορέσει να αποδείξει η ίδια ότι έγινε η συγκεκριμένη πράξη του βιασμού οπότε δεν έχει κανένα νόημα να καταθέσει. Η Ελένη δεν το είπε ποτέ στους γονείς της» ανέφερε ο κ. Γκιουγκής σε δηλώσεις του στην εκπομπή του Alpha «Μετά τα Μεσάνυχτα».

Σχετικα
Παναμάς: Κάθειρξη 50 ετών για μέλη αίρεσης - Θυσίασαν 7 άτομα
Παναμάς: Κάθειρξη 50 ετών για μέλη αίρεσης - Θυσίασαν 7 άτομα

«Τη μεθύσανε την Ελένη εκείνο το βράδυ. Δεν ξέρω τι μπορεί να της έριξαν στο ποτό που ήπιε αλλά η κοπέλα ήταν μεθυσμένη, όπως μας τα εξομολογήθηκε η φιλενάδα της. Αφήνουν τη φίλη και πάνε την Ελένη στο σπίτι της, αυτοί οι τρεις άντρες όπου και τη βίασαν. Αυτό το περιστατικό δεν έχει τελειώσει, τώρα ανοίγει» πρόσθεσε.

«Εξαναγκάστηκε σε σεξουαλικό όργιο»
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, η ανιψιά του πέρασε μεγάλα βασανιστήρια.

«Ταξίδεψε στον θάνατο εξαιτίας της εγκληματικής συμπεριφοράς και των δυο. Και οι δυο συμμετέχουν στο έγκλημα και οι δυο τη γρονθοκοπούν και οι δυο τη ξεγυμνώνουν και οι δυο τη βιάζουν και οι δυο την κουβαλούν και την πετούν στη θάλασσα. Εκτός από τα γρονθοκοπήματα έχουμε και τα σημάδια στραγγαλισμού. Στη συνέχεια παίρνει ο ένας το σίδερο και τη χτυπούν στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να κοπεί το αυτί της, να προκληθεί εσωτερική αιμορραγία και να υπάρχουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις» συμπλήρωσε ο κ. Γκιουγκής.

Σχετικα
Η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου με νέα στοιχεία για τη δολοφονία
Η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου με νέα στοιχεία για τη δολοφονία

«Παρόλα αυτά η Ελένη έχει τις αισθήσεις της. Το δωμάτιο ήταν γεμάτο από αίμα της Ελένης, τα σεντόνια, τα ρούχα της όπου και τα πέταξαν στη θάλασσα. Πέρασε μεγάλα βασανιστήρια η Ελένη. Αντιστάθηκε στις ανώμαλες ορέξεις αυτών των δυο ατόμων. Μιλάμε για μια βαρβαρότητα που φέρει κτηνώδη ανδρισμό, βασανισμό, βιασμό και μετά τον θάνατο. Αυτό ήταν το μαρτύριο της Ελένης τη νύχτα εκείνη. Η Ελένη εξαναγκάστηκε σε σεξουαλικό όργιο, αντιστάθηκε και τη δολοφόνησαν άγρια» τόνισε επίσης.

Πατέρας 21χρονης: Ντρεπόταν να μου το 'πει
«Το παιδί μου έγινε έρμαιο αιμοβόρων ανθρώπων» τόνισε από τη μεριά του ο πατέρας της 21χρονης, Ιωάννης Τοπαλούδης.

«Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις μέσα από ιστοσελίδες και κάποιες καταγγελίες για κύκλωμα εκβιαστών. Για τον λόγο αυτό, παρακαλώ όλους όσους γνωρίζουν, ή όσα παιδιά έχουν υποστεί τέτοιου είδους απειλές να μιλήσουν, να μην ντραπούν και φοβηθούν όπως έκανε η Ελένη. Στο παιδί μου κάτι συνέβαινε, αλλά μάλλον ντρεπόταν να μου το πει και έγινε έρμαιο αιμοβόρων ανθρώπων» εξήγησε.

«Η Ελένη ήταν ένα ευκολόπιστο άτομο και αυτό της κόστισε τη ζωή. Το παιδί μου βασανιζόταν κι όμως είχε το σθένος να αντισταθεί» πρόσθεσε.

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5