- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Διευθυντής «Φιλελεύθερου»: Η κυβέρνηση θέλει μόνο χειροκροτητές
Τεράστιες οι ευθύνες της για τη Μόρια, την «ντροπή του σύγχρονου κόσμου»
Για «εκφοβισμό του δημοσίου λόγου» από μια κυβέρνηση που «θέλει να φιμώσει τον Τύπο» έκανε λόγο ο Παναγιώτης Λάμψιας, ο οποίος συνελήφθη μαζί με τον εκδότη της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» Θανάση Μαυρίδη και την Κατερίνα Γαλανού, αρχισυντάκτη του πολιτικού ρεπορτάζ. Οι τρεις δημοσιογράφοι αφέθηκαν ελεύθεροι το πρωί της Κυριακής, έχοντας περάσει τη νύχτα στο κρατητήριο.
Σε νέες του δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Κυριακής, ο διευθυντής του «Φιλελεύθερου» εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, επισημαίνοντας ότι «αντιλαμβάνεται τον εαυτό της ως "απόλυτο άρχοντα"» και το μόνο που θέλει και ανέχεται είναι «οι χειροκροτητές». «Δεν περιμένω κάτι άλλο από τους θαυμαστές του Όρμπαν (σ.σ. Ουγγαρία) και του Μαδούρο (σ.σ. Βενεζουέλα)» πρόσθεσε.
Αφού ξεκαθάρισε ότι «δεν θα σταματήσουμε τις έρευνες και τις αποκαλύψεις», χαρακτήρισε «ντροπή του σύγχρονου κόσμου» τη Μόρια, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει βαρύτατες ευθύνες.
«Έρχονται εκλογές»
Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του ευχαρίστησε όλα τα ΜΜΕ και τους εργαζομένους σε αυτά, που στήριξαν τόσο τον ίδιο όσο και τους άλλους δύο δημοσιογράφους οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση μετά τη μήνυση του Πάνου Καμμένου για τα δημοσιεύματα της εφημερίδας αναφορικά με τον τρόπο που έγινε η διαχείριση των τεράστιων ευρωπαϊκών κονδυλίων στο προσφυγικό.
«Είναι μια ευκαιρία να υπερασπιστούμε «το αγαθό της ελευθεροτυπίας και της ελευθερίας της έκφρασης. Έρχονται εκλογές» τόνισε με νόημα ο κ. Λάμψιας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Περιορίζεται σημαντικά η γραφειοκρατία και οι χρονοβόρες διοικητικές διαδικασίες
Όλα τα νεότερα για την κατάστασή του
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
«Αγκάθι» παραμένει η διάνοιξη της Πόντου,
Πρόσφατα είχε διευθύνει και την αναμέτρηση της Καλαμάτας με τον Ηρακλή
Ο 89χρονος περιέγραφε χρόνια ταλαιπωρίας με το ΙΚΑ και προειδοποιούσε για εκδικητική ενέργεια
Δεμένα θα είναι τα πλοία στα λιμάνια
«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»
Κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο - Το παιδί απομακρύνθηκε με εισαγγελική εντολή
«Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις εκτιμήσεις μας» ανέφερε ο σεισμολόγος
«Από Δευτέρα επιστροφή στην Άνοιξη», δήλωσε ο μετεωρολόγος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.