- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
O αποχαιρετισμός του ΑΝΤ1 στον Γιώργο Παπαδάκη: Υπήρξε δάσκαλος, συνομιλητής, σημείο αναφοράς
Ο δημοσιογράφος έφυγε αιφνίδια σε ηλικία 74 ετών
O αποχαιρετισμός του ΑΝΤ1 στον Γιώργο Παπαδάκη: «Πένθος μετά τον θάνατο του πατριάρχη της πρωινής ζώνης»
Βαρύ είναι το κλίμα στον ΑΝΤ1, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Γιώργο Παπαδάκη, ενός ανθρώπου που ταυτίστηκε όσο λίγοι με την πρωινή ενημέρωση και άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ελληνική τηλεόραση.
Η οικογένεια του ΑΝΤ1 αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον δημοσιογράφο που επί 33 ολόκληρα χρόνια υπήρξε ο «πατριάρχης» της πρωινής ζώνης του σταθμού. Ο Γιώργος Παπαδάκης έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή, ύστερα από βαρύ έμφραγμα, ενώ βρισκόταν στο Κολωνάκι, σκορπίζοντας θλίψη σε συναδέλφους και τηλεθεατές.
Όπως τονίζεται στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του σταθμού, ο Γιώργος Παπαδάκης δεν υπήρξε απλώς παρουσιαστής. Υπήρξε δάσκαλος, συνομιλητής και σημείο αναφοράς. Με ευθύ λόγο, δημοσιογραφικό ήθος και ακούραστη εργατικότητα, κράτησε ζωντανό τον διάλογο με την κοινωνία κάθε πρωί για δεκαετίες.
View this post on Instagram
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο στόχος για τη ζωή του εκτός πλατό
«Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος κύκλος ανοίγει»
«Εκείνη την περίοδο, κάθε μέρα έξω από τον σταθμό υπήρχε και κάποιος δημοσιογράφος»
«Κατάφερα να ζήσω δημοσιογραφικά όσα πάρα πολλοί δημοσιογράφοι θα ονειρεύονταν να ζήσουν»
Με ιδιότητα του «θύματος της ΜΚΟ»
Συγκινεί η ανάρτησή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της
Τι είπε ο παρουσιαστής στην έναρξη της σημερινής εκπομπής
Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του «Καπετάνιου» - Η εξομολόγηση της άνοιξης του 2026
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.