- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Νέα εταιρία παραγωγής και διανομής ταινιών από τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ
Ο βραβευμένος με Όσκαρ και BAFTA Gareth Ellis-Unwin επικεφαλής της νέας εταιρίας
Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ εισέρχεται δυναμικά στη διανομή και παραγωγή ταινιών - Επικεφαλής της νέας εταιρίας ο Gareth Ellis-Unwin.
Την επιχειρηματική του δραστηριότητα επεκτείνει ο Όμιλος ANTENNA συστήνοντας μια νέα εταιρία παραγωγής και διανομής ταινιών με στόχο τη δημιουργία και διάθεση συναρπαστικού περιεχομένου στη μεγάλη οθόνη στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Όμιλος ANTENNA, δύο χρόνια μετά την απόκτηση και αναβάθμιση του μεγαλύτερου και πιο σύγχρονου δικτύου multiplex κινηματογραφικών αιθουσών στην Ελλάδα, της Village Roadshow, αναπτύσσει περαιτέρω την ελληνική κινηματογραφική αγορά μέσω της νέας εταιρίας, αποστολή της οποίας είναι η παραγωγή και διανομή ταινιών, που εμπνέουν και ψυχαγωγούν το κοινό.
Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ: Νέα εταιρία παραγωγής και διανομής ταινιών
Η νέα εταιρία θα προσφέρει υπηρεσίες παραγωγής, αλλά και εκτέλεσης παραγωγής ταινιών συνεργαζόμενη με δημιουργούς και καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στον τομέα της διανομής, αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία που ήδη κατέχουν τα στελέχη της Village Roadshow, η νέα εταιρία θα σχεδιάσει ένα ευρύτατο δίκτυο διανομής περιεχομένου, διασφαλίζοντας έτσι την ολοκληρωμένη προώθηση των έργων.
Ο παραγωγός Gareth Ellis-Unwin επικεφαλής της νεοσύστατης εταιρίας
Ο Όμιλος ANTENNA τοποθετεί επικεφαλής της νεοσύστατης εταιρίας τον βραβευμένο, με Όσκαρ και BAFTA, παραγωγό Gareth Ellis-Unwin και τον καλωσορίζει θερμά στο δυναμικό του. Επικεφαλής του τμήματος διανομής αναλαμβάνει ο Άκης Βοΐλας, Head of Development αναλαμβάνει η Δήμητρα Κωστοπούλου ενώ Head of Marketing και Publicity αναλαμβάνει ο Ανδρέας Αλυσανδράτος.
Σημειώνεται ότι οι πρώτες ταινίες παραγωγής και διανομής είναι, ήδη, σε στάδιο ανάπτυξης και αναμένονται σύντομα στους κινηματογράφους.
Ο Γιάννης Παπαχρήστου, CEO Antenna Group Ελλάδος, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά, καλωσορίζω στο δυναμικό του Ομίλου τον Gareth Ellis-Unwin, που με το έργο του έχει σφραγίσει την παγκόσμια βιομηχανία θεάματος. Με τη βαθιά γνώση, τη σημαντική εμπειρία και το δημιουργικό του πνεύμα θα συμβάλλει δυναμικά στην ανάπτυξη της νέας εταιρείας. Έχοντας στη φαρέτρα μας όλα τα απαραίτητα εφόδια, στοχεύουμε στη δημιουργία μιας νέας κινηματογραφικής στέγης, η οποία αγγίζει όλους τους δημιουργούς και όλα τα στάδια παραγωγής και διανομής νέων ταινιών».
O Gareth Ellis-Unwin δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που προσκλήθηκα να αναλάβω τον ρόλο του Επικεφαλής Παραγωγής και Διανομής στην Village Roadshow. Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ μάς δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε νέες και συναρπαστικές ιστορίες για την ελληνική αγορά, αλλά και να διαμορφώσουμε ένα νέο τοπίο στην κινηματογραφική παραγωγή. Ανυπομονώ να συνεργαστώ στην Ελλάδα με δημιουργούς και κινηματογραφιστές, που διαθέτουν εξαιρετικό ταλέντο και να δω τους πρώτους τίτλους ταινιών να ζωντανεύουν στη μεγάλη οθόνη».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το αντικείμενο που θέτει προς δημοπρασία
Στον ΑΝΤ1 και την ψυχαγωγία την περίμεναν οι τηλεθεατές και συνέβη η ανατροπή
Έκανε στροφή στην καριέρα της
Η ημερομηνία της πρεμιέρας της 32ης χρονιάς
O τραγουδιστής ήταν κριτής στο «The Voice»
Η παρουσιάστρια αποχώρησε αιφνιδιαστικά από το κανάλι προ μηνών
Μετά την πρώτη εμφάνιση της δημοσιογράφου στο δελτίο ειδήσεων του Ant1
Θα κινηθεί νομικά κατά των αναρτήσεων που τη δείχνουν χωρίς μαλλιά
To νέο κεφάλαιο μετά την πολυσυζητημένη αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ
Ο ηθοποιός ξεκαθαρίζει τι συνέβη με την πρόταση συνεργασίας σε νέα τηλεοπτική σειρά
Την ηθοποιό τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Άγιος Έρωτας»
«Έλεγα στον φίλο μου τον Μάνο, “Αδερφέ, σε παρακαλώ, βρες ένα τηλέφωνο, θέλω να πω τα τελευταία μου λόγια στη μαμά μου“»
Η εταιρεία παραγωγής διαψεύδει κατηγορηματικά όσα έχουν δημοσιευτεί
Backstage εικόνες από τα γυρίσματα του τρέιλερ
Το ποσό που αξιώνει μετά τον ακρωτηριασμό του
Πότε επιστρέφει στο πόστο του και γιατί έγινε λόγος για κρίση στην εκπομπή
Το πρώτο μήνυμα για το νέο τηλεοπτικό κεφάλαιο
«Είδα ένα μεταφυσικό όνειρο το βράδυ πριν πεθάνει η Μάρω Κοντού», τόνισε ο ηθοποιός
Τι έκανε γνωστό η ίδια μέσα από ανάρτησή της
Τι αναφέρει ο Κυριάκος Τσολάκης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.