- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Θανάσης Βισκαδουράκης: Ο γιος του μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε Κέντρο Υγείας - Τι συνέβη
Ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η σύζυγός του, Κατερίνα Γιώτα έζησαν στιγμές αγωνίας στις διακοπές τους όταν ο γιος τους χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Παλαμά για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Ο Θανάσης Βισκαδουράκης απολάμβανε τις καλοκαιρινές του διακοπές στην πατρίδα του στη Θεσσαλία, όταν ο γιος του, Ιερώνυμος, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.
Ο ίδιος έκανε γνωστή την οικογενειακή περιπέτεια που πέρασαν, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τα γρήγορα αντανακλαστικά του ΕΚΑΒ.
Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται το ασθενοφόρο που μεταφέρει τον γιο του, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες γύρω από το τι ακριβώς συνέβη.
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Κέντρο Υγείας Παλαμά για τις πρώτες βοήθειες που χρειάστηκε ο γιος μας. Τέλος καλό όλα καλά, Δόξα τω Θεώ!», αρκέστηκε να γράψει στη δημοσίευσή του ο ηθοποιός.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Εκείνη την περίοδο, κάθε μέρα έξω από τον σταθμό υπήρχε και κάποιος δημοσιογράφος»
«Κατάφερα να ζήσω δημοσιογραφικά όσα πάρα πολλοί δημοσιογράφοι θα ονειρεύονταν να ζήσουν»
Με ιδιότητα του «θύματος της ΜΚΟ»
Συγκινεί η ανάρτησή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της
Τι είπε ο παρουσιαστής στην έναρξη της σημερινής εκπομπής
Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του «Καπετάνιου» - Η εξομολόγηση της άνοιξης του 2026
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.