TV & Media

Άρης Μακρής: «Δεν είμαι εγώ ο κακοποιητής της Άννας - Μαρίας Βέλλη»

«Την προκαλώ και παρακαλώ να πει όνομα»

62224-137655.jpg
Newsroom
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άρης Μακρής - Άννα Μαρία Βέλλη
Άρης Μακρής: Δεν είμαι ο κακοποιητής της Βέλλη © NDPPHOTO

Άρης Μακρής: Δεν είμαι ο κακοποιητής της Βέλλη - Την προκαλώ και παρακαλώ να πει όνομα

Ο Άρης Μακρής βρέθηκε σήμερα (12.3) καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Τις τελευταίες ημέρες στα social media ο Άρης Μακρής «φωτογραφίζεται» ως ο κακοποιητής της Άννας Μαρίας Βέλλη, με τον ίδιο να δηλώνει ότι δεν την κακοποίησε ποτέ κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, προκαλώντας και παρακαλώντας τη να αποκαλύψει το όνομα του ατόμου που το έπραξε. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czrolgvp9u01)

Άρης Μακρής: Δεν είμαι ο κακοποιητής της Βέλλη

«Υπάρχει ένα μαύρο σύννεφο γύρω από το όνομά μου. Η κοπέλα μου έχει πέσει από τα σύννεφα, στο αν αναφέρεται σε εμένα όλο αυτό. Όπως και η οικογένειά μου, η μητέρα μου, που ξέρουν τι παιδί έχουν μεγαλώσει, τι ποιότητα έχει ο χαρακτήρας του» είπε ο Άρης Μακρής και συνέχισε: «Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε ωραίες στιγμές, είχαμε και άσχημες, με τσακωμούς εντάσεις, κακές καταστάσεις, χωρίς όμως σε βαθμό κακοποιητικής συμπεριφοράς. Δεν μπήκα στη διαδικασία να επικοινωνήσω με κανέναν. Δεν είχα λόγο να επικοινωνήσω. Όλο αυτό παίρνει μία διάσταση και μία συνέχεια και ακούγεται "ο Άρης είναι ο κακοποιητής". Καλούμαι ενώ δεν πρέπει να βγω και να πω "παιδιά δεν είμαι εγώ". Δηλώνω στην ίδια και σε όλους, ρητά και κατηγορηματικά ότι αν εκείνη έχει κακοποιηθεί, εγώ δεν είμαι ο κακοποιητής. Και επιπλέον, προκαλώ και παρακαλώ την ίδια να πει το όνομα, ώστε να καθαρίσει και εμένα η θέση μου. Όλο αυτό έχει πάρει μία διάσταση λαϊκού δικαστηρίου που ο καθένας λέει τη γνώμη του που είναι πολύ σεβαστή, αλλά υπάρχουν γνώμες και των δύο πλευρών. Είναι μία σοβαρή κατάσταση η κακοποίηση, δεν μπορεί να αιωρείται».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czroxvblqz4h)

Η ανάρτηση του Άρη Μακρή για την Άννα Μαρία Βέλλη

Πριν από λίγες ημέρες, ο Άρης Μακρής απάντησε για πρώτη φορά με μία ανάρτησή του για τις φήμες ότι κακοποιούσε την Άννα Μακρή Βέλλη, η οποία είχε μιλήσει στο κανάλι της στο YouTube για την κακοποίηση που είχε υποστεί από πρώην σύντροφό της στο παρελθόν δίχως να κατονομάζει. 

«Τα τελευταία χρόνια πολύς κόσμος έχει συνδέσει το όνομά μου με μια δυσάρεστη είδηση επειδή κάποιος, σκόπιμα ή μη, άφησε να εννοηθεί πως έχω συμπεριφερθεί με κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό έχει ως συνέπεια να δέχομαι υβριστικά μηνύματα από κόσμο που πιστεύει ότι ο ισχυρισμός αυτός είναι αληθής, να έχω πρόβλημα στη δουλειά μου και εν τέλει εγώ μέσα μου, ψυχικά να βαραίνω για κάτι που ποτέ δεν θα τολμούσα να σκεφτώ, πόσο μάλλον να κάνω. Χρόνια τώρα αρνιόμουν να πάρω θέση γιατί δεν ήθελα να δώσω συνέχεια σε μια φήμη που αρχικά δεν με κατονόμαζε, άρα και δεν με κατηγορούσε άμεσα και που τελικά δεν με άγγιζε, αφού δεν συνάδει με την πραγματικότητα.

Για να είμαι ξεκάθαρος ακόμη και σήμερα δεν είμαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά σε εμένα. Παρόλα αυτά, τα απόνερα αυτής έφτασαν σε εμένα και τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, χωρίς να μπορώ πλέον να μένω αμέτοχος.

Προτείνω, και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου απ’ αυτό, να εξετάζουμε όσα ακούμε γιατί δυστυχώς ιερές και σημαντικές αξίες χάνονται και οι φωνές που πρέπει να ακουστούν αποδυναμώνονται. Αξίες που δεν πρέπει, θεωρώ, να τις φέρνουμε στα μέτρα τα δικά μας, αλλά να ανεβαίνουμε με κόπο και αλήθεια στα δικά τους» έγραψε ο Άρης Μακρής.

Η influencer και πρώην παίκτρια του Survivor Άννα Μαρία Βέλλη είχε κάνει μία ανάρτηση με μία δική της φωτογραφία, στην οποία ήταν εμφανή τα σημάδια στο πρόσωπό της από χτυπήματα που είχε δεχτεί στο παρελθόν από πρώην σύντροφό της. Όπως έγραφε μάλιστα, είναι μία από τις πολλές φωτογραφίες που έχει κρατήσει και η οποία δείχνει «πώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η αγάπη», περιγράφοντας τις στιγμές που βίωσε κατά τον ξυλοδαρμό της.

«Ήμουν σε κακοποιητική σχέση. Προσπαθούσα να φύγω, και είναι πολύ δύσκολο αν δεν το ζήσεις. Κατάλαβα ότι πρέπει να φύγω όταν κινδύνευσε σοβαρά η ζωή μου, όταν είπα ότι υπάρχει πιθανότητα να μην ανέπνεα μετά από αυτό που συνέβη. Εκεί κατάλαβα ότι είμαι σε μία τοξική, χειριστική σχέση και πρέπει να φύγω . Έφαγα ξύλο, κεφάλι στο πάτωμα, στα πλακάκια, καρούμπαλα. Αν εγώ κάτσω και σου πω γιατί με έδειρε θα είναι σαν να δικαιολογώ την πράξη του. Η χειριστική σχέση είναι ότι σε πείθω ότι εσύ είσαι το πρόβλημα. Ενώ είχα πολλή αυτοπεποίθηση, έφτασα στο σημείο να μη θέλω να με δω στον καθρέφτη και να θέλω να τον σπάσω» είχε πει η Άννα Μαρία Βέλλη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ