- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Γιάννης Μόρτζος: «Ο Λαμπάτος ερχόταν στην πρόβα μεθυσμένος»
Τι ανέφερε για την συνεργασία που είχε με τον ηθοποιό
Γιάννης Μόρτζος: Η αναφορά στον Γιώργο Λαμπάτο και τις πρόβες
Ο Γιάννης Μόρτζος αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Γιώργο Λαμπάτο και την παρεξήγηση που προέκυψε ανάμεσά τους.
«Εγώ δεν είπα τίποτα κακό για εκείνον. Υπήρξα ιδρυτικός μέλος του ΠΑΣΟΚ από τα γεννοφάσκια του, το υποστηρίζω και δεν είναι κακό. Δημοκρατικό και προοδευτικό κόμμα είναι και είμαι περήφανος, γιατί υπήρξα και προσωπικός φίλος του Ανδρέα Παπανδρέου», είπε αρχικά ο Γιάννης Μόρτζος.
Μόρτζος: Ίσως θέλει να βγάζει τίτλους στα sites
«Δεν ξέρω γιατί είπε όλα αυτά ο Λαμπάτος, ίσως το παιδί θέλει να βγάζει τίτλους στα sites. Θα με στεναχωρούσε μόνο αν το έλεγε κάποιος που ήξερε τα πράγματα, αλλά ο Λαμπάτος τι ξέρει από πολιτική;», τονίζει ο ηθοποιός στον Ανδρέα Θεοδώρου.
«Η γυναίκα μου Γιούλη Ζήκου αγαπούσε πολύ τον Λαμπάτο. Όταν παίζαμε κάποτε σε μια παράσταση, ερχόταν μετά το τέλος της με την κιθαρούλα του και μας ψυχαγωγούσε, μιλούσαμε κιόλας. Είπε λοιπόν κάποια στιγμή η γυναίκα μου να τον βάλουμε να παίξει και αυτός στο συγκεκριμένο έργο, γιατί είναι καλός ηθοποιός. Εγώ είπα μετά χαράς και έτσι ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε.
Αντί όμως να κάνουμε πρόβες, προσπαθούσαμε να τον συνεφέρουμε, γιατί ερχόταν μεθυσμένος. Δεν μπορείς να είσαι ηθοποιός και να είσαι μπεκρής. Και δη μπεκρής σε μένα, που θέλω τον ηθοποιό να είναι μαθητής», περιγράφει στη συνέχεια της συνέντευξης ο Γιάννης Μόρτζος.
«Μιλούσε άσχημα και στη Γιούλη, παρότι εκείνη τον είχε προτείνει για τη δουλειά. Την τελευταία φορά που του είπα να φύγει έβρισε τη Γιούλη, γιατί δεν τολμούσε να βρίσει εμένα. Του είπα «βρε παιδί μου, σου συμβαίνει κάτι κακό;», Μου απαντούσε «όχι, αλλά μου λες συνέχεια ότι δεν είμαι καλός». Δεν ήταν όμως, γιατί δεν με άκουγε, πώς θα έκανα λοιπόν εγώ την παράσταση;», επισημαίνει ο ηθοποιός.
«Μακάρι να βρει τον δρόμο του»
«Ο Πασχάλης Τσαρούχας με άκουγε σαν μαθητούδι και ο Λαμπάτος έλεγε ό,τι να ‘ναι, επειδή ήταν μεθυσμένος. Μακάρι να βρει τον δρόμο του, αλλά το βλέπω δύσκολο με τον χαρακτήρα που έχει. Ας συνέλθει και να καταλάβει ότι με την τακτική αυτή, δεν πρόκειται να γίνει ποτέ ηθοποιός που θα τον ζητούν για δουλειά», καταλήγει επί του θέματος ο Γιάννης Μόρτζος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Η περίπτωση του BBC, η ακραία πόλωση των ΜΜΕ και η δημοσιογραφική αντικειμενικότητα στα σκουπίδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.