TV & Media

Ο Οδυσσέας Σταμούλης για τον θάνατο του γιου του: «Ο πόνος είναι αφόρητος με τον ίδιο τρόπο για όλους τους γονείς»

«Η δικιά μου απώλεια δεν έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από των άλλων γονιών», είπε ο ηθοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οδυσσέας Σταμούλης
Ο Οδυσσέας Σταμούλης για τον θάνατο του γιου του © NDPPHOTO

Οδυσσέας Σταμούλης: Ο ηθοποιός για τον θάνατο του γιου του και την αφόρητη απώλεια

Ο Οδυσσέας Σταμούλης βίωσε το 2023 την απώλεια του γιου του. Ο ηθοποιός μίλησε για τον θάνατο του παιδιού του και σημείωσε ότι «ο πόνος είναι αφόρητος με τον ίδιο τρόπο για όλους τους γονείς» που χάνουν τα παιδιά τους. 

Ο Οδυσσέας Σταμούλης για τον θάνατο του γιου του

«Θα χαρακτήριζε τη χρονιά που πέρασε εφιάλτη. Δεν το συζητάμε. Αγγελούδια, παιδάκια γονείς χάνουν κάθε μέρα. Μερικά από αυτά τυχαίνει να έχουνε έναν πατέρα, ας πούμε, αναγνωρίσιμο ή δημόσιο πρόσωπο. Δεν μιλάω λοιπόν γι’ αυτό και ούτε θα μιλήσω, γιατί είναι σαν να έχει η δικιά μου απώλεια μεγαλύτερη βαρύτητα από των άλλων. Θέλω να σας πω ότι η απώλεια έχει ακριβώς την ίδια αξία και ο πόνος είναι αφόρητος με τον ίδιο τρόπο για όλους τους γονείς, είτε τον ξέρεις, είτε δεν τον ξέρεις. Εγώ δεν μίλησα ποτέ ούτε κάλεσα κανένα να του πω για τον πόνο μου», είπε ο Οδυσσέας Σταμούλης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». 

Ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη πνίγηκε ενώ είχε πάει για κολύμπι στους Φούρνους Ικαρίας, όπου διέμενε, τον περασμένο Αύγουστο. 

Ο Οδυσσέας Σταμούλης για την απουσία από την τηλεόραση και τα media

«Η απουσία μου από την τηλεόραση έχει σχέση και με δική μου επιλογή, αλλά δεν υπήρξαν και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Τώρα νομίζω ότι θα ήθελα να κάνω μια ωραία σειρά, ένα ωραίο ρόλο», είπε σε σχετική ερώτηση ο Οδυσσέας Σταμούλης και ρωτήθηκε για το κομμάτι της δημοσιότητας: «Ενώ θέλω να είμαι ένας διάσημος ηθοποιός, με την έννοια ότι έχω πετύχει, από την άλλη δεν μου αρέσει καθόλου να είμαι διάσημος».

Σε ό,τι αφορά τον τρόπο που του έχουν φερθεί τα media, ο Οδυσσέας Σταμούλης απαντά: «Μου έχουν φερθεί άγρια. Όχι μόνο με ενοχλεί με θυμώνει και με προσβάλλει αλλά το αντιμετωπίζω με το να απέχω».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czbfqv022y7l)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ