- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Οδυσσέας Σταμούλης για τον θάνατο του γιου του
«Η δικιά μου απώλεια δεν έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από των άλλων γονιών», είπε ο ηθοποιός
Οδυσσέας Σταμούλης: Ο ηθοποιός για τον θάνατο του γιου του και την αφόρητη απώλεια
Ο Οδυσσέας Σταμούλης βίωσε το 2023 την απώλεια του γιου του. Ο ηθοποιός μίλησε για τον θάνατο του παιδιού του και σημείωσε ότι «ο πόνος είναι αφόρητος με τον ίδιο τρόπο για όλους τους γονείς» που χάνουν τα παιδιά τους.
Ο Οδυσσέας Σταμούλης για τον θάνατο του γιου του
«Θα χαρακτήριζε τη χρονιά που πέρασε εφιάλτη. Δεν το συζητάμε. Αγγελούδια, παιδάκια γονείς χάνουν κάθε μέρα. Μερικά από αυτά τυχαίνει να έχουνε έναν πατέρα, ας πούμε, αναγνωρίσιμο ή δημόσιο πρόσωπο. Δεν μιλάω λοιπόν γι’ αυτό και ούτε θα μιλήσω, γιατί είναι σαν να έχει η δικιά μου απώλεια μεγαλύτερη βαρύτητα από των άλλων. Θέλω να σας πω ότι η απώλεια έχει ακριβώς την ίδια αξία και ο πόνος είναι αφόρητος με τον ίδιο τρόπο για όλους τους γονείς, είτε τον ξέρεις, είτε δεν τον ξέρεις. Εγώ δεν μίλησα ποτέ ούτε κάλεσα κανένα να του πω για τον πόνο μου», είπε ο Οδυσσέας Σταμούλης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».
Ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη πνίγηκε ενώ είχε πάει για κολύμπι στους Φούρνους Ικαρίας, όπου διέμενε, τον περασμένο Αύγουστο.
Ο Οδυσσέας Σταμούλης για την απουσία από την τηλεόραση και τα media
«Η απουσία μου από την τηλεόραση έχει σχέση και με δική μου επιλογή, αλλά δεν υπήρξαν και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Τώρα νομίζω ότι θα ήθελα να κάνω μια ωραία σειρά, ένα ωραίο ρόλο», είπε σε σχετική ερώτηση ο Οδυσσέας Σταμούλης και ρωτήθηκε για το κομμάτι της δημοσιότητας: «Ενώ θέλω να είμαι ένας διάσημος ηθοποιός, με την έννοια ότι έχω πετύχει, από την άλλη δεν μου αρέσει καθόλου να είμαι διάσημος».
Σε ό,τι αφορά τον τρόπο που του έχουν φερθεί τα media, ο Οδυσσέας Σταμούλης απαντά: «Μου έχουν φερθεί άγρια. Όχι μόνο με ενοχλεί με θυμώνει και με προσβάλλει αλλά το αντιμετωπίζω με το να απέχω».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας καταδικάζει τις υπερβολές των ΜΜΕ
Σε νέα τηλεοπτική στέγη οδεύει ο δημοσιογράφος
Όλο το περιεχόμενο του athensvoice.gr, το VOICE RADIO και τα podcasts της ATHENS VOICE σε μία εφαρμογή
Πόσοι τηλεθεατές έμειναν για το show στο ημίχρονο
Οι κοινές ξέγνοιαστες στιγμές και τα χαμόγελα των δύο παικτών μετά το σοκαριστικό ατύχημα
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Τελικά, είδαμε Netflix ή ΑΙ;
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ με τα ονόματα των κριτών
Η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει και ενημερωτική εκπομπή
Το αφιέρωμα στις άγνωστες πτυχές της σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού
«Χαιρετώ σας λοιπόν κι εύχομαι να ανταμώσουμε ξανά σε νέα ταξίδια» - Η ανάρτηση του δημοσιογράφου
Συντετριμμένοι οι συνεργάτες της στη σειρά
7 μήνες μετά την παραίτησή του για το «εκτός γραμμής» πρωτοσέλιδο για τις σχέσεις Φάμελλου - Τσίπρα
Τι θα δούμε στα οκτώ επεισόδια
Η ανακοίνωση για την υγεία του
«Βρεθήκαμε στη Νίκαια, βρεθήκαμε κάτω από το Παναθηναϊκό Στάδιο»
Μύκονος, Σαντορίνη και η ζέστη του καλοκαιριού που συνεχίζει να εκπλήσσει
Σκηνές με τον αγαπημένο ηθοποιό και δηλώσεις από τους συνεργάτες του
Τι αποκαλύπτουν δύο νέες έρευνες της διαΝΕΟσις για τη σχέση των Ελλήνων με τα ΜΜΕ και την παραπληροφόρηση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.