- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το τρυφερό βίντεο της Ελένης Φουρέιρα για τα πρώτα γενέθλια του γιου της
«Με έμαθες να αγαπάω» έγραψε η τραγουδίστρια
Ελένη Φουρέιρα: Το βίντεο για τα πρώτα γενέθλια του γιου της
Mια πολύ ξεχωριστή ημέρα ήταν η χθεσινή για την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία καθώς ο μονάκριβος γιος τους που ήρθε στη ζωή στις 7 Φεβρουαρίου του 2023 είχε τα πρώτα του γενέθλια.
Οι γονείς του διοργάνωσαν ένα όμορφο πάρτι για να γιορτάσουν σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο αυτή την ημέρα ενώ σήμερα (8.02) η τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram με την ίδια να κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της με φόντο το ηλιοβασίλεμα.
Στη λεζάντα, η Ελένη Φουρέιρα έγραψε: «Σ' ευχαριστώ που με έμαθες να αγαπώ».
Φουρέιρα: Πώς την άλλαξε η μητρότητα
Η τραγουδίστρια είχε μιλήσει σε δηλώσεις της σχετικά με την αλλαγή που έχει βιώσει ως νέα μητέρα λέγοντας: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, πραγματικά. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους. Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί από τότε που έχω γίνει μαμά, καταλαβαίνετε… Είναι διαφορετικό πια. Πια βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Είναι άλλες οι προτεραιότητες. Αντιλαμβάνεσαι όλους τους γονείς, τις προσπάθειές τους. Είμαι σίγουρη ότι όλο αυτό θα περάσει κάποια στιγμή, γι’ αυτό είναι σημαντικό που είστε τόσο δυνατοί όλοι και τόσο θετικοί. Στο τέλος, αυτό βοηθάει πάρα πολύ. Ένα παιδί αυτό θέλει, αγάπη και φροντίδα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.