TV & Media

Το τρυφερό βίντεο της Ελένης Φουρέιρα για τα πρώτα γενέθλια του γιου της

«Με έμαθες να αγαπάω» έγραψε η τραγουδίστρια

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελένη Φουρέιρα: Το βίντεο για τα πρώτα γενέθλια του γιου της
Ελένη Φουρέιρα: Το βίντεο για τα πρώτα γενέθλια του γιου της © Instagram/ foureira

Ελένη Φουρέιρα: Το βίντεο για τα πρώτα γενέθλια του γιου της

Mια πολύ ξεχωριστή ημέρα ήταν η χθεσινή για την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία καθώς ο μονάκριβος γιος τους που ήρθε στη ζωή στις 7 Φεβρουαρίου του 2023 είχε τα πρώτα του γενέθλια.

Οι γονείς του διοργάνωσαν ένα όμορφο πάρτι για να γιορτάσουν σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο αυτή την ημέρα ενώ σήμερα (8.02) η τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram με την ίδια να κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Στη λεζάντα, η Ελένη Φουρέιρα έγραψε: «Σ' ευχαριστώ που με έμαθες να αγαπώ».

Φουρέιρα: Πώς την άλλαξε η μητρότητα

Η τραγουδίστρια είχε μιλήσει σε δηλώσεις της σχετικά με την αλλαγή που έχει βιώσει ως νέα μητέρα λέγοντας: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, πραγματικά. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους. Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί από τότε που έχω γίνει μαμά, καταλαβαίνετε… Είναι διαφορετικό πια. Πια βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Είναι άλλες οι προτεραιότητες. Αντιλαμβάνεσαι όλους τους γονείς, τις προσπάθειές τους. Είμαι σίγουρη ότι όλο αυτό θα περάσει κάποια στιγμή, γι’ αυτό είναι σημαντικό που είστε τόσο δυνατοί όλοι και τόσο θετικοί. Στο τέλος, αυτό βοηθάει πάρα πολύ. Ένα παιδί αυτό θέλει, αγάπη και φροντίδα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxhy601b0sld)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ