TV & Media

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Γιατί μπήκε για λίγο στη ΜΕΘ

Τι αποκάλυψε η κουμπάρα της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζωζώ Σαπουντζάκη
Ζωζώ Σαπουντζάκη © Eurokinissi

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Γιατί μπήκε για λίγο στη ΜΕΘ - Τι αποκάλυψε η κουμπάρα της

Για την κατάσταση της υγείας της Ζωζώς Σαπουντζάκη μίλησε η κουμπάρα της ηθοποιού, μετά από την είδηση ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η κουμπάρα της στο «Πρωινό», η Ζωζώ Σαπουντζάκη νοσηλεύτηκε για μερικές ώρες και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε, ο βασικότερος λόγος που ασθένησε, είναι η αφυδάτωση και η κακή διατροφή.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz5hwh09q1jd)

«Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, αν και είναι συγκινητικό όλο το ενδιαφέρον του κόσμου. Το μυστικό όλο είναι η αφυδάτωση, δεν σιτίζεται καλά η Ζωζώ μας και αυτός είναι ο λόγος που μπήκε για λίγες ώρες στην εντατική και ο λόγος που ακόμα κρατείται στο νοσοκομείο. Κουράστηκε, γιατί υπάρχει και κάποια ηλικία. Έχει μάθει σε αυτό το μοντέλο, το πρωί να φάει μία φρυγανιά και το βράδυ – που είναι η τρέλα της να βγαίνει έξω – τρώει λίγο κοτοπουλάκι με λίγο ρυζάκι», ανέφερε η κουμπάρα της ηθοποιού και πρόσθεσε:

«Αυτή ήταν όλη η ιστορία. Η κούραση και η αφυδάτωση, η οποία βέβαια αν δεν γίνονταν όλες οι προληπτικές κινήσεις και τα τηλέφωνα για να πάει στο νοσοκομείο, θα μπορούσε να έχει άσχημο αποτέλεσμα. Η αφυδάτωση είναι μεγάλη ιστορία, δεν είναι μόνο θέμα σφυγμών».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ