- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καπουτζίδης: «Είχα γράψει προσβλητικά αστεία για τα τρανς άτομα, δεν είχα κακή πρόθεση»
Η αναφορά στο λάθος του και το mea culpa του δημιουργού της σειράς «Εθνική Ελλάδος»
O Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε με τις πρωταγωνίστριες της σειράς «Εθνική Ελλάδος» στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη ενόψει της επανάληψης της στο Mega όπου παραδέχθηκε ένα λάθος που είχε κάνει εκείνη την εποχή.
Αρχικά περιέγραψε πώς μοίρασε τους ρόλους: «Ο σκηνοθέτης ο Αντώνης Αγγελόπουλος σκέφτηκε την Κατερίνα Παπουτσάκη από την πρώτη στιγμή για τον ρόλο της. Στην Σμαράγδα όταν το είπα είπε ‘ναι’ αμέσως, παρ’ ότι ο ρόλος της είχε προταθεί σε άλλον νωρίτερα. Την Μαριέλλα την πρότειναν σε οντισιόν οι υπεύθυνοι της κυπριακής ομάδας της Eurovison. Eνώ την Κωνσταντίνα Μιχαήλ την διάλεξα όταν συμμετείχαμε σε ένα τηλεοπτικό μουσικό πρόγραμμα όπου είχε μεγάλη διάρκεια και είδα την κούραση που είχε κι ‘είπα αυτή είναι μία κουρασμένη γυναίκα από την ζωή’».
Το λάθος και η συγγνώμη
Στο πλαίσιο αυτό ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε ανοιχτά για το λάθος που έκανε: «Η ‘Εθνική Ελλάδος’ σηματοδοτεί και την δική μου αλλαγή και την πορεία μου σε μία πιο σωστή κατεύθυνση. Στο 3ο επεισόδιο έχω γράψει αστεία που είναι προσβλητικά για τα τρανς άτομα. Όταν το έγραφα δεν είχα ούτε κακή πρόθεση, ούτε και γνώση. Όταν κάποιος μου έδειξε αυτό το λάθος μου και το κατάλαβα, προσπάθησα να το διορθώσω όλο αυτό και για αυτό στο 10ο επεισόδιο επανέρχεται αυτός ο χαρακτήρας».
Και τόνισε: «Είναι σωστό το λάθος μας να το βλέπουμε, να το παραδεχόμαστε, να μην το κουκουλώνουμε και να ζητάμε συγνώμη».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το BBC επικαλείται οικονομικές πιέσεις και καταργεί τα πρωτοποριακά LGBTQ+ dating shows
Ποια άλλη εκπομπή μετατοπίζεται στο πρόγραμμα του καναλιού
Petition στη Bundestag ζητά να ανασταλεί το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της DW το 2027
Ο Γιώργος Παυριανός αφηγείται τις μοναδικές στιγμές που έζησε κοντά του
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε σημαντικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.