TV & Media

Τότσικας: «Η λέξη ''όμορφος'' τείνει να γίνει bullying απέναντι σε ανθρώπους που είναι όμορφοι»

Πώς σχολίασε ο ηθοποιός τον χαρακτηρισμό αυτό αλλά και το γιατί επέλεξε την υποκριτική

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τότσικας: Το bullying που κρύβει η λέξη «όμορφος»
Τότσικας: Το bullying που κρύβει η λέξη «όμορφος» © Instagram/ apostolis_totsikas_official

Τότσικας: Πώς σχολιάζει το bullying που κρύβει η λέξη «όμορφος» και γιατί επέλεξε την υποκριτική

Για τη συμμετοχή του στη σειρά «Ηλέκτρα» της δημόσιας τηλεόρασης αλλά και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο της υποκριτικής μίλησε ο Αποστόλης Τότσικας στην εκπομπή «Δύο στις 10».

Απαντώντνας σε ερώτηση του δημοσιογράφου ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο bullying που κρύβει για τον ίδιο, ο χαρακτηρισμός «όμορφος» λέγοντας: «Αυτό το “όμορφος” γενικά τείνει να γίνει bullying απέναντι στους ανθρώπους οι οποίοι είναι όμορφοι. Ας το ξεπεράσουμε αυτό γιατί, τώρα, τι να μιλήσουμε; Για τους πρωταγωνιστές του εξωτερικού; Δεν είναι ομορφιάς ή ασχήμιας, είναι θέμα του πόσο επενδύεις στον ρόλο σου και πόσο επενδύεις σε αυτό το πράγμα που λέγεται δουλειά».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyq8hmkdn5gp)

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και στους λόγους που επέλεξε την υποκριτική. «Ποτέ δεν έκανα αυτό το επάγγελμα για να δείξω σε κάποιον τι αξίζω. Το έκανα επειδή είχα ανάγκη να το κάνω από πολύ μικρός. Είτε υποσυνείδητα είτε συνειδητά λόγω του πατέρα μου, που ήταν ηθοποιός κι έχω μεγαλώσει στο θέατρο. Δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω κάτι, με ενδιαφέρει να γίνομαι καλύτερος εγώ. Αν έχεις πίστη στα πράγματα και συνέπεια, δεν πρόκειται να σε προδώσει το αποτέλεσμα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ