TV & Media

«Δεύτερη φορά που σώθηκα»: Ο Ηλίας Βρεττός μιλά για το τροχαίο που είχε στη Γλυφάδα

Οι πρώτες δηλώσεις του τραγουδιστή μετά το ατύχημα

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός με το μικρόφωνο στην πίστα
Ο Ηλίας Βρεττός περιέγραψε τις πρώτες στιγμές μετά το τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στη Γλυφάδα © NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Ηλίας Βρεττός: Τροχαίο με μηχανή για τον τραγουδιστή στη Γλυφάδα - Πώς σώθηκε - Οι πρώτες δηλώσεις μετά το ατύχημα

Ο Ηλίας Βρεττός είχε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του Γλυφάδα και όπως υποστηρίζει, αν δεν φορούσε το κράνος και τη μηχανή του, θα είχε σκοτωθεί. Ο τραγουδιστής μίλησε για την περιπέτεια που είχε στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται» και περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν. 

«Είναι η δεύτερη φορά στη ζωή μου που σώζομαι από αυτά που πρέπει όλοι να κάνουμε μπαίνοντας σε ένα αμάξι ή καβαλώντας μια μηχανή. Πριν από πέντε χρόνια, αν δε φορούσα ζώνη, δεν θα ήμουν εδώ και δεν θα μιλούσαμε τώρα. Πιστέψτε με, επειδή χθες μέσα σε ένα δευτερόλεπτο βρέθηκα να κάνω κωλοτούμπες πάνω από ένα αμάξι και να σκάω με το κεφάλι στην άσφαλτο, αν δε φορούσα το κράνος και το μπουφάν μου, δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί. Σίγουρα δεν θα ήμουν σε θέση να μιλήσω αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος σημείωσε ότι ο μόνος λόγος που βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή ήταν για να στείλει ένα μήνυμα για την οδηγική συμπεριφορά κυρίως στους νέους. 

«Βλέπω νέα παιδιά για μαγκιά, για να μη χαλάσει το μαλλί και δεν ξέρω τι άλλο, να καβαλάνε μηχανή χωρίς κράνος και να το έχουν για να προστατεύει τον αγκώνα ή να νομίζουν ότι είμαστε άτρωτοι», είπε ο Ηλίας Βρεττός

Ηλίας Βρεττός - «Σκέφτηκα, τώρα θα σηκωθώ;»

«Δεν πρόλαβα να καταλάβω πολλά πράγματα. Εκεί που πήγαινα με τη μηχανή μου σε ένα στενό, στο κέντρο της Γλυφάδας, ξαφνικά βρέθηκε μπροστά μου ένα αυτοκίνητο. Δεν θέλω να μπω σε διαδικασίες πως και τι, γιατί υπάρχει ανοιχτή η υπόθεση στην τροχαία. Είδα ξαφνικά ένα αμάξι μπροστά μου. Θυμάμαι ότι ήμουν στην άσφαλτο και σκέφτηκα ‘τώρα θα σηκωθώ;’», συμπλήρωσε ο Ηλίας Βρεττός για το τροχαίο ατύχημα που είχε και σημείωσε ότι σηκώθηκε κατευθείαν για να τσεκάρει τα αντανακλαστικά του. «Το μπαμ ήταν τόσο δυνατό που κατέβηκε κόσμος από δυο τετράγωνα πιο πάνω. Ευτυχώς, έχω μόνο λίγους μώλωπες και μελανιές».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwq1p5fs0xvd)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ