TV & Media

Πραγματοποιήθηκε ο πλειστηριασμός του oικοπέδου του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό Κορινθίας

Αύριο ο πλειστηριασμός και του σπιτιού του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέτρος Φιλιππίδης
© ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Πέτρος Φιλιππίδης: Πραγματοποιήθηκε ο πλειστηριασμός του oικοπέδου του στο Σοφικό Κορινθίας - Αύριο ο πλειστηριασμός και του σπιτιού του

Το οικόπεδο του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό της Κορινθίας έχει βγει σε πλειστηριασμό, με το όμορο οικόπεδο να κατακυρώνεται έναντι 75.601 ευρώ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής "Super Κατερίνα", πωλήθηκε για μόλις ένα ευρώ περισσότερο από την αρχική τιμή εκκίνησης.

Ο πλειστηριασμός για το σπίτι του στο Σοφικό θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Ιουνίου, με αρχική τιμή 141.121 ευρώ. Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε αθώος για ένα κακούργημα βιασμού κατά συρροή, ενώ κρίθηκε ένοχος για δύο κατηγορίες απόπειρας βιασμού σε προηγούμενη δίκη που ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2023.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη δικαστική του περιπέτεια, ο Πέτρος Φιλιππίδης αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

«Ο κ. Φιλιππίδης έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι έχασε και χάνει όλα τα υπάρχοντά του. Άρα ούτε στενοχωρήθηκε, ούτε ευχαριστήθηκε. Όπως λέω, συχνά πυκνά, δεν θα χάσει ούτε την αξιοπρέπειά του, ούτε τη σχέση με το κοινό που τον αγάπησε τόσα χρόνια. Αυτή η σχέση είναι ακατάδεκτη και αδιατάραχτη» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο συνήγορος υπεράσπισής του, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Εάν τελικά το λάθος που γίνεται από τους καναλάρχες επιτραπεί να παίζονται σειρές του κ. Φιλιππίδη... Θα γίνει μια προσπάθεια όχι σε νομικό επίπεδο. Σε αυτό θα πρέπει να προσπαθήσει και το σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, θα πρέπει να βοηθήσει. Γιατί αν αρχίσουν να προβάλονται πάλι τα σίριαλ του κ. Φιλιππίδη, γιατί δεν είναι μόνος του, είναι και δεκάδες άλλοι ηθοποιοί», ανέφερε ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος σχετικά με την πιθανότητα να προβληθούν και πάλι οι σειρές του ηθοποιού στην τηλεόραση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ