- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το BBC βάζει τέλος στα κουστούμια και τα ταγιέρ των παρουσιαστών
ΒΒC: Χαλαρώνουν οι ενδυματολογικοί κώδικες με το λανσάρισμα νέου καναλιού
Οι παρουσιαστές του BBC News ενημερώθηκαν ότι μπορούν να χαλαρώσουν τον επίσημο ενδυματολογικό τους κώδικα, επιδιώκοντας πιο αυθεντικά ρεπορτάζ, καθώς ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει το 24ωρο ειδησεογραφικό του κανάλι.
Η Νάγια Νίλσεν Διευθύντρια Ψηφιακών Υπηρεσιών του BBC News, δήλωσε στο προσωπικό την περασμένη εβδομάδα ότι μια «πιο άγρια» εμφάνιση όπως αυτή που υιοθετούν ορισμένοι δημοσιογράφοι όταν βρίσκονται εκτός στούντιο μπορεί να είναι πιο αξιόπιστη.
Όπως αναφέρει το «Deadline» η Νίλσεν μιλούσε καθώς το BBC εντείνει τα σχέδιά του για τη συγχώνευση του BBC World News με το εγχώριο ειδησεογραφικό κανάλι του, σε μια προσπάθεια να μειώσει το κόστος και να κάνει την παραγωγή κυλιόμενων ειδήσεων πιο ελκυστική στο διαδικτυακό κοινό. Οι υπεύθυνοι υποστηρίζουν ότι είναι μια ευκαιρία να δημιουργηθεί το καλύτερο ειδησεογραφικό κανάλι στον κόσμο.
Η ίδια δήλωσε στους υπαλλήλους: «Είναι λίγο σαν, το να είμαστε ιδρωμένοι και βρώμικοι όπως όταν είμαστε στο πεδίο, είναι στην πραγματικότητα πιο αξιόπιστο από το να δείχνουμε σαν να έχουμε μόλις βγει από μια τελετή απονομής βραβείων ή από ένα ωραίο δείπνο».
Ορισμένοι παρουσιαστές το εξέλαβαν ως μήνυμα για να εγκαταλείψουν τα κοστούμια και τα φορέματα. Μια πηγή δήλωσε ότι οι αλλαγές στον ενδυματολογικό κώδικα έχουν ήδη γίνει στην οθόνη, επισημαίνοντας ότι ο παρουσιαστής του καιρού φορούσε σακάκι και μπλουζάκι σε τουλάχιστον μια περίπτωση.
Το κανάλι BBC News έχει μια ομάδα οκτώ δημοσιογράφων που θα λειτουργούν ως παρουσιαστές στο στούντιο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.