TV & Media

Απόστολος Γκλέτσος: «Είναι ξεφτίλα να βγάλουν το εγγόνι μου Αποστόλη» (βίντεο)

«Θα ντραπώ τόσο πολύ που θα είναι αιτία να τσακωθούμε»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
apostolos-gkletsos

Απόστολος Γκλέτσος - Η ατάκα του ηθοποιού για το όνομα που δεν θέλει να πάρει το εγγόνι του

Για τη ζωή του και την πορεία του στην υποκριτική μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος. Καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη 1» της ΕΡΤ, ο Απόστολος Γκλέτσος ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να γίνει παππούς.

«Θέλω να γίνω παππούς. Ο Θεός δεν μου έδωσε αγόρι, που ήθελα να το προπονήσω λίγο, αλλά μπορεί να μου δώσει εγγονάκι αγόρι για να ασχοληθώ μαζί του. Δεν ξέρω αν θα προλαβαίνω να παίζω μαζί του» ανέφερε.

Για το ενδεχόμενο να πάρει το όνομά του ο εγγονός του, ο ηθοποιός τόνισε: «Όχι ρε, όχι βέβαια, από που κι ως που; Με την καμία δεν θα τον λένε Αποστόλη. Ούτε καν. Κι αν μου το προτείνουν, θα ντραπώ τόσο πολύ, που θα είναι αιτία να τσακωθούμε. Είναι ντροπή, δεν θα το δεχτώ, είναι ξεφτίλα».

Και πρόσθεσε: «Το παιδί θα έχει πατέρα. Και παππού θα έχει από τον πατέρα του για να βγάλουν το όνομά του. Θα μου άρεσε εμένα να είχα έναν γιο και να μου πει "θα τον βγάλω Βαγγέλη;". Θα είχα πεθάνει. Όχι, δεν θέλω τέτοια πράγματα».

Απ. Γκλέτσος: «Θέλω πολύ να γίνω παππούς | 31/12/22 | ΕΡΤ
Απ. Γκλέτσος: «Με την κόρη μου είμαι φίλος, μιλάμε για όλα» | 31/12/22 | ΕΡΤ

«Όσο μεγαλώνω παραξενεύω, θέλω τον χώρο μου, τον χρόνο μου. Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω τον χρόνο μου να διαβάσω. Τώρα το λέω. Αν αυτό το σεβαστεί η κυρία σύντροφος είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα» κατέληξε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Απ. Γκλέτσος: «Σε αυτή την ηλικία νομίζω ότι ερωτεύεσαι περισσότερο με τη λογική» | 31/12/22 | ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ