TV & Media

Βασίλειος Κωστέτσος: Έχω υπάρξει δύο φορές θύμα παιδοφιλίας

Ο γνωστός σχεδιαστής εξομολογείται, με αφορμή τον σάλο της διαφήμισης Balenciaga

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος τοποθετήθηκε για τη διαφήμιση του οίκου Balenciaga και περιέγραψε τις δικές του εμπειρίες ως θύματος παιδοφιλίας.
Ο Βασίλειος Κωστέτσος μίλησε για την παιδοφιλία και τα όσα έχει βιώσει © NDP Photo

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος τοποθετήθηκε για τη διαφήμιση του οίκου Balenciaga και περιέγραψε τις δικές του εμπειρίες ως θύματος παιδοφιλίας.

Σε μια πολύ προσωπική του εμπειρία σχετικά με το θέμα της παιδοφιλίας αναφέρθηκε ο Βασίλειος Κωστέτσος, με αφορμή τον σάλο που προκλήθηκε μετά από διαφήμιση του Balenciaga.

O κορυφαίος οίκος μόδας λάνσαρε προ ημερών την καμπάνια «Gift Shop», που έδειχνε παιδιά να ποζάρουν κρατώντας τσάντες με αρκουδάκια στολισμένα με BDSM αξεσουάρ.

Ακολούθησε μαζική κατακραυγή στα social media, με τους χρήστες σε Twitter, Instagram και TikTok να εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για την προβοκατόρικη καμπάνια και να τονίζουν ότι πρόκειται για μια απαράδεκτη κίνηση,  ενώ ο Balenciaga ζήτησε συγγνώμη και απέσυρε τις διαφημίσεις.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος τοποθετήθηκε σχετικά και αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει θύμα παρενόχλησης σε παιδική ηλικία, λίγο πριν την εφηβεία, «ένα είδος που θα μπορούσε να είναι παιδοφιλία», όπως είπε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cos190k9zihd)

«Όλοι αυτοί οι influencers τι φοβούνται; Περιμένουν να τελειώσει όλο αυτό και να κρατήσουν τη Balenciaga τσάντα και το Balenciaga παπούτσι; Για εμένα θα είναι σαν να γράφει η τσάντα πάνω «παιδόφιλος/η»», δήλωσε ο σχεδιαστής για όσα έχουν συμβεί με τον δημοφιλή οίκο μόδας και την καμπάνια.

Στη συνέχεια, προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση: «Έχω βιώσει και ο ίδιος σε μικρή ηλικία, λίγο πριν γίνω έφηβος έχω υποστεί ένα είδος, που θα μπορούσε να είναι παιδοφιλία. Ευτυχώς, με προστάτευσαν όλα αυτά με τα οποία με μεγάλωσαν οι γονείς μου, παρόλο που ήμουν πολύ μικρός. Και ήταν και μία άλλη φορά. Οπότε μπορώ να έχω άποψη για την παιδοφιλία ο ίδιος».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ