- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Οι ADVENGERS ανακηρύχθηκαν Agency of the Year στα Social Media Awards 2022
Αναδείχθηκαν Agency of the Year up to 49 employees
ADVENGERS: Διάκριση ως "Social Media Agency of the Year | Up to 49 employees" στα Social Media Awards 2022
Στην κορυφή των Social Media Awards 2022 βρέθηκαν οι ADVENGERS, αφού αναδείχθηκαν Agency of the Year up to 49 employees. Πιο συγκεκριμένα, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022, οι ADVENGERS απέσπασαν πολλά βραβεία και διακρίσεις, μεταξύ των οποίων το Agency of the Year, Platinum, αλλά και Gold βραβεία, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, τόσο σε δημιουργικό όσο και σε ουσιαστικό επίπεδο.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για τη διάκριση ως "Social Media Agency of the Year | Up to 49 employees" στα Social Media Awards! Τα social media, από το Facebook μέχρι το TikTok, απαιτούν στρατηγική, δημιουργικότητα, γνώση τεχνολογίας, συνεχή εκπαίδευση, πάθος για ανάλυση δεδομένων, αποτελεσματικά media και προσαρμοστικότητα στην κάθε αλλαγή. Επακόλουθο των παραπάνω, είναι η δημιουργία ουσιαστικών κοινοτήτων γύρω από κάθε brand, παρέχοντας το άμεσο feedback του καταναλωτή σε κάθε δράση, είτε αυτό μεταφράζεται σε follow είτε σε engagement είτε ακόμη και σε conversion. Ως ADVENGERS νιώθουμε ότι αυτή η διάκριση στα Social Media Awards, απεικονίζει παραστατικά τα παραπάνω χαρακτηριστικά, όπως απορρέουν τόσο από τις διαφορετικές εξειδικεύσεις των ανθρώπων και των ομάδων μας όσο και από την καλή συνεργασία με τους συνεργάτες μας, φέρνοντας ουσιαστικό αποτέλεσμα στα brands που εκπροσωπούμε», δήλωσε ο Γιώργος Γκριτζάλας, General Manager των ADVENGERS.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο στόχος για τη ζωή του εκτός πλατό
«Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος κύκλος ανοίγει»
«Εκείνη την περίοδο, κάθε μέρα έξω από τον σταθμό υπήρχε και κάποιος δημοσιογράφος»
«Κατάφερα να ζήσω δημοσιογραφικά όσα πάρα πολλοί δημοσιογράφοι θα ονειρεύονταν να ζήσουν»
Με ιδιότητα του «θύματος της ΜΚΟ»
Συγκινεί η ανάρτησή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της
Τι είπε ο παρουσιαστής στην έναρξη της σημερινής εκπομπής
Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του «Καπετάνιου» - Η εξομολόγηση της άνοιξης του 2026
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.