- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Θεοφάνους: Δάσκαλος στο εργαστήρι μου, παρενοχλούσε τα παιδιά και τον κατήγγειλα
Τι αποκάλυψε
Γιώργος Θεοφάνους: «Δάσκαλος στο εργαστήρι μου, πείραζε τα παιδιά, τον κατήγγειλα στην αστυνομία»
Σε μία αποκάλυψη, με αφορμή τη συζήτηση για την υπόθεση της 12ρονης από τον Κολωνό, προχώρησε ο Γιώργος Θεοφάνους.
Πιο συγκεκριμένα, ο μουσικοσυνθέτης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου, καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε για έναν άνδρα που πήγε στο εργαστήρι του για να πιάσει δουλειά, αλλά κατέληξε στη φυλακή, επειδή παρενοχλούσε τους μαθητές.
Ειδικότερα, ο Γιώργος Θεοφάνους είπε: «Στείλτε τα παιδιά σας στον αθλητισμό, στις μουσικές, σε πράγματα που να έχουν ενδιαφέρον, να φύγουν από τα κυκλώματα. Κι εγώ πέτυχα δάσκαλο ο οποίος ήρθε να πάρει δουλειά στο εργαστήρι και ανακάλυψα ότι πείραζε τα παιδιά. Αν είναι δυνατόν. Τον κατήγγειλα στο υπουργείο στη Λευκωσία και είναι μέσα ο τύπος, αλλά δεν το έμαθε κανένας, δεν το έκανα βούκινο. Το ανακάλυψα, μου το είπαν τα ίδια τα παιδιά. Πρέπει τα παιδιά να μιλάνε, να έχουν γλώσσα και αυτιά. Οι γονείς πρέπει να λένε στα παιδιά τους να μιλήσουν».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του «Καπετάνιου» - Η εξομολόγηση της άνοιξης του 2026
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.