TV & Media

Ο Λάκης Γαβαλάς επανέρχεται με GNTM και Χατζηπαντελή: «Εύχομαι να πήρε followers με όσα είπα»

Τα σχόλια του για το ριάλιτι και τη σχέση του με τη μόδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gabalas
Λάκης Γαβαλάς/ ©INTIMENEWS/ Panoulis p.a

Λάκης Γαβαλάς εναντίον Σοφίας Χατζηπαντελή - Τα σχόλια για το GNTM, τον Τάσο Σοφρωνίου και τη Μαίρη Βιτινάρος

Στο στόχαστρο του Λάκη Γαβαλά βρέθηκε το γνωστό μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή και γενικότερα το ριάλιτι μόδας, Greece's Next Top Model.

«Κακοποιούν τη μόδα και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Το πράγμα άρχισε να γίνεται τριτοκοσμικό και με στεναχωρεί πάρα πολύ. Η μόδα είναι κάτι πολύ ιερό, δεν είναι ιεροσυλία, όπως το κάνουν άλλοι», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Όλοι για το μεροκάματο πηγαίνουν. Εύχομαι να το βγάζουν ισάξια και να είναι ευτυχισμένοι ότι προσφέρουν κάτι, πριν πάνε για ύπνο το βράδυ».

Σοφία Χατζηπαντελή
© Instagram / sophiahadjipanteli

Ως προς τη Σοφία Χατζηπαντελή, στην οποία έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές όλο αυτό το διάστημα, δήλωσε: «Τελείωσε το κεφάλαιο Χατζηπαντελή. Εύχομαι να πήρε followers με όσα είπα» και πρόσθεσε για τον Τάσο Σοφρωνίου: «Λυπάμαι, δεν θα ήθελα να είναι εκεί».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στη Μαίρη Βιτινάρος σημειώνοντας:

«Την είδα τη Μαίρη, αλλά έχουμε πιο ωραίες Ελληνίδες, εντελώς Ελληνίδες. Είναι όπως ένα σκυλάκι, το παίρνεις και είναι από την Ουγγαρία και δεν έχει την ίδια υγεία όπως ένα σκυλάκι από την Ελλάδα, έχει συνηθίσει σε άλλο κλίμα. Ακόμα και τα ζώα είναι πιο ανθεκτικά, όταν αλλάζουν κλίμα και ιδιοσυγκρασία, δεν είναι το ίδιο πράγμα. Πόσο μάλλον οι άνθρωποι», ανέφερε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ