TV & Media

Μανουσάκης: Η επόμενη σειρά είναι η αγαπημένη μου, μέχρι την μεθεπόμενη

Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε και για το κίνημα Metoo

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μανουσάκης
Μανουσάκης: Η επόμενη σειρά είναι η αγαπημένη μου, μέχρι την μεθεπόμενη © NDP

Μανούσος Μανουσάκης: «Η επόμενη σειρά είναι πάντα η αγαπημένη μου, μέχρι την μεθεπόμενη».

Συνέντευξη στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» έδωσε ο Μανούσος Μανουσάκης αποκαλύπτοντας τα μελλοντικά του επαγγελματικά σχέδια, ενώ αναφέρθηκε και στο κίνημα Metoo.

Ο γνωστός σκηνοθέτης αποκάλυψε αρχικά πως έχουν ξεκινήσει να γίνονται κουβέντες για να επιστρέψει η επιτυχημένη σειρά «Τμήμα Ηθών» με τους ίδιους πρωταγωνιστές, προσθέτοντας πως «η δουλειά του είναι η ανάσα του».

Στην ερώτηση για το ποια είναι η αγαπημένη του σειρά, ο Μανούσος Μανουσάκης απάντησε χαρακτηριστικά: «Η επόμενη σειρά είναι πάντα η αγαπημένη μου, μέχρι την μεθεπόμενη».

Μανούσος Μανουσάκης: Το κίνημα Metoo

Αναφορικά με το κίνημα metoo και για την πιθανότητα να συνεργαστεί με ηθοποιό που έχει εμπλακεί στην υπόθεση, ο σκηνοθέτης δήλωσε: «Να ρωτήσετε ένα κανάλι αν θα ήθελε να συνεργαστεί με έναν ηθοποιό που έχει εμπλακεί το όνομά του στο metoo. Σε όλους τους χώρους συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, όχι μόνο στο θέατρο», τόνιε και επισήμανε πως διογκώνεται μία ιστορία των τελευταίων 20 χρόνων που αφορά 5 ανθρώπους.

Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι», ο Μανούσος Μανουσάκης δήλωσε πως και οι ίδιοι περιμένουν με αγωνία τη συνέχεια, συμπληρώνοντας πως πρωταγωνιστής του νέου κύκλου θα είναι ο Όμηρος Πουλάκης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ