- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το Disney+ έρχεται και στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Αναπτύσσεται σε ακόμα 41 χώρες η γνωστή πλατφόρμα streaming.
Το Disney+, η streaming υπηρεσία της The Walt Disney Company, επιβεβαιώνει την επίσημη έναρξη λειτουργίας της σε 42 χώρες και 11 νέες περιοχές φέτος τον Ιούνιο. Οι νέες χώρες περιλαμβάνουν την Ελλάδα, Νότια Αφρική, Τουρκία, Πολωνία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Το κόστος συνδρομής για την Ελλάδα, διαμορφώνεται σε €8,99 για μηνιαία συνδρομή ή €89,90 για ετήσια συνδρομή.
Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, με τις πιο πρόσφατες παραγωγές των 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX και Searchlight Pictures, το Disney+ αποτελεί τον απόλυτο streaming προορισμό για μερικές από τις πιο αγαπημένες ιστορίες του κόσμου.
Οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση στις διάσημες σειρές του StarWars, «TheBook of Boba Fett» και «The Mandalorian» από τον δημιουργό και executive producer Jon Favreau.
Επιπλέον, θα είναι διαθέσιμη η σειρά των MarvelStudios «MoonKnight», με πρωταγωνιστή τον Oscar Isaac ως Steven Grant, έναν ήρεμο υπάλληλο σε κατάστημα με είδη δώρων, που έρχεται αντιμέτωπος με ψυχολογικά μπλακάουτ και αναμνήσεις από μια άλλη ζωή, αλλά και την υποψήφια ταινία για Όσκαρ «O Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών» .
Οι συνδρομητές θα μπορούν, επίσης, να απολαύσουν την υποψήφια για Όσκαρ, ταινία «Λούκα»των Disneyκαι Pixar, το βραβευμένο με Όσκαρ «Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός»των WaltDisneyAnimationStudios, που αφηγείται την ιστορία μιας ιδιαίτερης οικογένειας, των Μαδριγάλ, καθώς και το βραβευμένο με Όσκαρ «Κρουέλα», με πρωταγωνίστρια την EmmaStoneως τη θρυλική CruelladeVil.
Ακόμη, οι συνδρομητές θα μπορούν να παρακολουθήσουν τίτλους γενικής ψυχαγωγίας, όπως τη γεμάτη δράση και υποψήφια για Όσκαρ, κωμωδία «FreeGuy», με πρωταγωνιστή τον RyanReynolds, τις σειρές «TheSimpsons» και «Grey’sAnatomy», καθώς και την εκπομπή «Ο Κόσμος Σύμφωνα με τον Jeff Goldblum» από το NationalGeographic, με τον Jeff να μας οδηγεί σε ένα ψυχαγωγικό, οξυδερκές και διασκεδαστικό ταξίδι.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επιστολές της Ένωσης Συντακτών σε πολιτικούς και συνδικάτα - Ζητείται στήριξη για τη συνέχιση
«Η εκπομπή μας ολοκληρώθηκε πρόωρα χωρίς να μπορέσουμε να σας αποχαιρετήσουμε» - Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα
Η συμφωνία συμπεριλαμβάνει την ιστορική εφημερίδα La Repubblica
Δύο φορές στη Μενεγάκη πήγα με τη μάσκα, λέει ο Κώστας Τερζάκης
Τι αποφάσισε ο τηλεοπτικός σταθμός για τα επεισόδια του Cash or Trash που έχουν ήδη γυριστεί
Από την ατομική ανθεκτικότητα στη θεσμική ρύθμιση
Απρόοπτο στη σκηνή του J2US με τον Σκουλό να χάνει τους στίχους αλλά να επανέρχεται δυναμικά
Η παρουσιάστρια άνοιξε την αυλαία με προσωπικά λόγια και πρώτο καλεσμένο τον Καπουτζίδη
Έκκληση για αναστολή της διακοπής του ελληνικού προγράμματος από τον Πρόεδρο της Βουλής- Θέμα πολιτιστικής διπλωματίας
Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Variety για τις αλαζονικές συμπεριφορές και την έλλειψη σεβασμού
Εσείς θα απαντούσατε σε αυτή την ερώτηση του Εκατομμυριούχου;
Το BBC επικαλείται οικονομικές πιέσεις και καταργεί τα πρωτοποριακά LGBTQ+ dating shows
Ποια άλλη εκπομπή μετατοπίζεται στο πρόγραμμα του καναλιού
Petition στη Bundestag ζητά να ανασταλεί το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της DW το 2027
Ο Γιώργος Παυριανός αφηγείται τις μοναδικές στιγμές που έζησε κοντά του
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε σημαντικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.