TV & Media

Σάκης Ρουβάς για μαθητή στο Ίλιον: «Δεν φόρεσα πρώτος φούστα»

Τι είπε για τον καθηγητή που έκανε το προσβλητικό σχόλιο

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σάκης Ρουβάς
Σάκης Ρουβάς © NDP

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για τον μαθητή που φόρεσε φούστα στο Ίλιον. Πώς σχολίασε την αντίδραση του καθηγητή του μουσικού σχολείου.

Ο Σάκης Ρουβάς πήρε θέση για τα όσα διαδραματίστηκαν με μαθητή που φόρεσε φούστα σε σχολείο στο Ίλιον, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων και την αντίδραση του καθηγητή.

Στα 90's ο Σάκης Ρουβάς είχε φορέσει μια μαύρη μάξι φούστα Valentino τόσο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν όσο και σε τηλεοπτική ψυχαγωγική εκπομπή.

Σε δηλώσεις του στον Apha ο Σάκης Ρουβάς διευκρίνισε ότι δεν ήταν ο πρώτος που φόρεσε φούστα. Όπως είπε, υπάρχουν αναφορές σύμφωνα με τις οποίες άνδρες φορούσαν φούστες «από την αρχαιότητα». «Φορούσαν και πριν από εμένα φούστα, από την αρχαιότητα» ξεκαθάρισε ο Σάκης Ρουβάς.

Το μήνυμα του Σάκη Ρουβά για τον καθηγητή που πρόσβαλε τον μαθητή με τη φούστα στο Ίλιον

«Ντροπή της κοινωνίας» είχε αποκαλέσει ο καθηγητής τον μαθητή με τη φούστα στο μουσικό σχολείο στο Ίλιον, σύμφωνα με την καταγγελία του γονέα του παιδιού που πηγαίνει στην Α' Γυμνασίου. Αυτή η συμπεριφορά προκάλεσε αντιδράσεις στη σχολική κοινότητα, με τους μαθητές να προχωρούν σε διαμαρτυρία, στέλνοντας το μήνυμα ότι «το ρούχο δεν έχει φύλο».

«Πρέπει να επιληφθούν οι άνθρωποι που τον έχουν διορίσει και να συζητήσουν μαζί του» ξεκαθάρισε ο Σάκης Ρουβάς για τον καθηγητή.

Σάκης Ρουβάς: Το σχόλιο για τον μαθητή με τη φούστα και για το μήνυμα του αδερφού του, Απόστολου

Όταν ο Σάκης Ρουβάς εμφανίστηκε με φούστα Valentino στην εκπομπή «Μπράβο»

Ο Σάκης Ρουβάς έκανε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, το 1991, σε ηλικία 19 ετών. Κατάφερε γρήγορα να ξεχωρίσει.

Εκείνη τη χρονιά έκανε το ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το τραγούδι «Πάρ' τα», σε μουσική του Νίκου Τερζή και στίχους του Γιώργου Παυριανού, το οποίο και βραβεύτηκε ως το καλύτερο του Φεστιβάλ. Το 1992, κυκλοφόρησε δύο τραγούδια καθώς και το δεύτερο άλμπουμ του με τίτλο «Μην αντιστέκεσαι» σε μουσική Νίκου Τερζή. Αυτές οι κυκλοφορίες σημείωσαν σημαντική εμπορική επιτυχία, εδραιώνοντας τον Σάκη Ρουβά στην ελληνική ποπ μουσική σκηνή. Το 1996 συνεργάστηκε με τον Νίκο Καρβέλα και τη Ναταλία Γερμανού για τον δίσκο «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα». Η καριέρα του εκτοξεύτηκε.

Ο Σάκης Ρουβάς με φούστα Valentino
Ο Σάκης Ρουβάς με φούστα Valentino © NDP

Το 1999 στην εκπομπή «Μπράβο» ο Σάκης Ρουβάς ερμήνευσε το hit «Η καρδιά μου χτυπά μόνο για σένα», φορώντας τη φούστα Valentino.

Sakis Rouvas-H kardia mou(Bravo Koromila 1999)

Υπενθυμίζεται ότι το Υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα για το σχόλιο καθηγητή σε μαθητή με φούστα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ