TV & Media

Ο Τζόνι Ντεπ πήρε το «OK» για πρόσβαση στο κινητό της Άμπερ Χέρντ

Νέα τροπή στη διαμάχη τους

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζόνι Ντεπ: Το δικαστήριο του έδωσε πρόσβαση στα αρχεία στο κινητό της Amber Heard -
Τζόνι Ντεπ εναντίον Άμπερ Χερντ / © EPA/CLAUDIO ONORATI

Το άλλοτε ζευγάρι Ντεπ-Χέρντ βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη εδώ και χρόνια με τον σταρ να μηνύει την Χερντ για συκοφαντία.

Δικαστήριο της Βιρτζίνια συμφώνησε να δώσει στον σταρ του Χόλιγουντ Τζόνι Ντεπ πρόσβαση στο κινητό της πρώην συζύγου του Άμπερ Χέρντ δεδομένου ότι ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι έτσι θα αποδείξει ότι οι φωτογραφίες που τη δείχνουν να έχει υποστεί κακοποίηση είναι πλαστές. 

Oi δικηγόροι του ηθοποιού μπορούν να επιθεωρήσουν τα αρχεία του τηλεφώνου της Χέρντ προκειμένου προσδιορίσουν εάν οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ευρέως είχαν υποβληθεί σε επεξεργασία. Η ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι οι εικόνες του μελανιασμένου μάγουλου της είναι απόδειξη ότι ο σύζυγός της πέταξε το iPhone του πάνω της σε μια κρίση οργής το 2016 καθώς ο τοξικός γάμος τους κατέρρευσε. Αλλά ο Ντεπ – ο οποίος προσπαθεί να δικαιώσει τον εαυτό του σε ένα δικαστήριο της κομητείας Φέρφαξ – υποστήριξε ότι οι ισχυρισμοί ενδοοικογενειακής βίας και κακοποίησης  και οι φωτογραφίες είναι ψευδείς.

Ο ειδικός που προσέλαβε ο Ντεπ έχει ήδη διαπιστώσει ότι τουλάχιστον μερικές από τις φωτογραφίες της κυρίας Χερντ , έχουν υποστεί επεξεργασία μέσω ειδικού προγράμματος .

Το πρώην ζευγάρι βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη εδώ και χρόνια κι αυτή τη στιγμή ο Ντεπ μηνύει την Χερντ για συκοφαντία σε μια υπόθεση 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η υπόθεση ξεκίνησε με ένα άρθρο γνώμης στην Washington Post . Δημοσιεύθηκε το 2018 και σε αυτό αναφέρεται ότι η Χερντ, επιβίωσε από ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση. Στο άρθρο η Χερντ δεν κατονομάζει τον Τζόνι Ντεπ. 

Η σχέση του χρυσού ζευγαριού του Χόλιγουντ κατέρρευσε το 2016 μετά από αναφορές για χρήση κοκαΐνης από τον Ντεπ, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και φερόμενη κακοποίηση της Χερντ. Ο πρωταγωνιστής των Πειρατών της Καραϊβικής έχει διαψεύσει σθεναρά κάθε ισχυρισμό για βία εναντίον της πρώην συζύγου του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ