TV & Media

Βίσση - Βανδή: Οι αναρτήσεις που προμηνύουν συνεργασία

Τα post που προκάλεσαν το ενδιαφέρον όλων

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή
Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή © NDP Photo Agency

Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση είναι έτοιμες για νέα συνεργασία με τις αναρτήσεις τους στα social media να προκαλούν έκπληξη.

Συνέχεια στην επί σκηνής συνεργασία τους που είχαν κάνει στο πλαίσιο τηλεοπτικού ριάλιτι φαίνεται πως θα δώσουν η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή.

Οι δύο αγαπημένες ερμηνεύτριες βρέθηκαν ξανά και όπως αφήνουν να εννοηθεί μέσα από αναρτήσεις στα social media, θα συνεργαστούν ξανά και μάλιστα άμεσα.

Συγκεκριμένα, η Άννα Βίσση έχοντας νέο... λουκ, ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία με την ίδια, τη Δέσποινα Βανδή και τον CEO και συνιδρυτή της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο. Η παρουσία, μάλιστα, του τελευταίου ενισχύει τις φήμες περί συνεργασίας σε κάποιο κοινό τους τραγούδι.

«Επίσημη καλεσμένη η @desp1navandi ...special guest @garsenakos #future #sharingideas #womeninaction #panik #dontpanic» ήταν η λεζάντα στην ανάρτηση της Άννας Βίσση.

Από την πλευρά της, η Δέσποινα Βανδή ανάρτησε στον δικό της λογαριασμό ακόμα ένα αινιγματικό post με την παρακάτω λεζάντα:

«Guess what...και στον καφέ ταιριάζουμε!😂 #almondcapuccino».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ