- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Γιάννης Καπετάνιος: Κοιμόμουν για να ξεχνάω την πείνα μου
Εξομολογήθηκε πως υπήρχαν περίοδοι που δεν είχε λεφτά για φαγητό
Για δύσκολα Χριστούγεννα και εποχές που δεν είχε χρήματα ούτε για φαγητό, μίλησε ο ηθοποιός Γιάννης Καπετάνιος
Ο ηθοποιός Γιάννης Καπετάνιος μίλησε για τα δύσκολα Χριστούγεννα που πέρασε στο παρελθόν, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε πως υπήρχαν περίοδοι που δεν είχε λεφτά για φαγητό κι έτσι έπεφτε για ύπνο, προκειμένου να ξεχάσει την πείνα και τα προβλήματά του.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν», ο ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Δύσκολα Χριστούγεννα ήταν τότε που μικρός είχα αρρωστήσει, την περίοδο που μαζεύαμε ελιές στο χωριό, κι ήμουν τέσσερις μήνες μέσα στο σπίτι, σ’ ένα δωμάτιο. Είχα πάθει ηπατίτιδα. Ήμουν 15 χρονών τότε. Αρρώστησα Νοέμβριο και βγήκα από το σπίτι το Πάσχα. Μόλις βγήκα από το σπίτι, ήμουν πιο παχύς και πιο ψηλός, δεν με γνώριζε κανένας, γιατί πριν ήμουν σαν καλαμάκι αδύνατος. Το παρατσούκλι μου ήταν “καλάμι”, έτσι με φώναζαν τα παιδιά για να με πειράξουν. Είχα πολύ αδύνατα πόδια. Έμεινα τέσσερις μήνες μέσα στο σπίτι, έτρωγα τα καλύτερα, δεν αισθανόμουν τίποτα, αλλά έπρεπε να μείνω μέσα απομονωμένος. Μιλάμε για τη δεκαετία του ’70. Ευτυχώς εξαλείφθηκε, κι ούτε είχα ποτέ πρόβλημα».
Παράλληλα, ο Γιάννης Καπετάνιος ανέφερε ότι την περίοδο που ήταν στο θέατρο Τέχνης, κοιμόταν πολλές ώρες για να ξεχάσει την πείνα του. «Κοιμόμουν πολλές ώρες, κι όταν κοιμάσαι δεν πεινάς. Έπεφτα για ύπνο για να μην σκέφτομαι τι θα κάνω, να μην έχω προβλήματα, να περνάει η ώρα, η μέρα. Έπειτα ξυπνούσα και πάντα έβρισκα τι θα κάνω. Η μεγαλύτερη συντροφιά είναι το διάβασμα, ούτε η τηλεόραση, ούτε η εικόνα».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο στόχος για τη ζωή του εκτός πλατό
«Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος κύκλος ανοίγει»
«Εκείνη την περίοδο, κάθε μέρα έξω από τον σταθμό υπήρχε και κάποιος δημοσιογράφος»
«Κατάφερα να ζήσω δημοσιογραφικά όσα πάρα πολλοί δημοσιογράφοι θα ονειρεύονταν να ζήσουν»
Με ιδιότητα του «θύματος της ΜΚΟ»
Συγκινεί η ανάρτησή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της
Τι είπε ο παρουσιαστής στην έναρξη της σημερινής εκπομπής
Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του «Καπετάνιου» - Η εξομολόγηση της άνοιξης του 2026
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.