TV & Media

Γιατί δεν προβλήθηκε η εκπομπή για τον κορωνοϊό: Απάντηση Σρόιτερ

Κεντρικό θέμα οι θεωρίες συνωμοσίας και οι αρνητές της Covid-19 - Τι έγραψε στο Twitter ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αντώνης Σρόιτερ
Αντώνης Σρόιτερ © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Αντώνης Σρόιτερ εξηγεί τον λόγο που δεν προβλήθηκε η εκπομπή στον Alpha για τις θεωρίες συνωμοσίας και τους αρνητές του κορωνοϊού.

Ο Αντώνης Σρόιτερ τοποθετήθηκε γιατί δεν προβλήθηκε η εκπομπή για τον κορωνοϊό, τις θεωρίες συνωμοσίας και τους αρνητές της Covid-19.

Με μήνυμά του στο Twitter ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος εξηγεί γιατί δεν έπαιξε τελικά στην τηλεόραση του Alpha η εκπομπή Tik Talk.

Στη συγκεκριμένη εκπομπή θα μιλούσαν μεταξύ άλλων ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας, ο μουσικός Γρηγόρης Πετράκος και ο παιδίατρος - λοιμωξιολόγος Ιωάννης Καβαλιώτης. Το πρωί της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου 2020 ο Αντώνης Σρόιτερ έκανε ανάρτηση στο Twittter, επισημαίνοντας: «Η εκπομπή που δεν προβλήθηκε, έδινε για πρώτη φορά τη δυνατότητα σε κορυφαίος λοιμωξιολόγους και άλλους κορυφαίους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, να αποδομήσουν έναν προς έναν, με στοιχεία, έρευνες και αριθμούς, όλους τους ισχυρισμούς των συνωμοσιολόγων και αρνητών». Και πρόσθεσε: «Κρίθηκε παρ' όλα αυτά ότι η συγκυρία ήταν ακατάλληλη».

Σημειώνεται ότι ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.690 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, εκ των οποίων τα 540 στη Θεσσαλονίκη και τα 422 στην Αττική. Οι διασωληνωμένοι έφθασαν τους 128 («μαύρο» ρεκόρ), την ώρα που οι 5 νέοι καταγεγραμμένοι θάνατοι ανέβασαν τον αριθμό των θυμάτων της Covid-19 στη χώρα στους 620.

Η ανάρτηση του Αντώνη Σρόιτερ για την εκπομπή με τις θεωρίες συνωμοσίας και τους αρνητές του κορωνοϊού που δεν προβλήθηκε από τον Alpha:

«Καλημέρα σε όλους. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους... Η εκπομπή που δεν προβλήθηκε, έδινε για πρώτη φορά τη δυνατότητα σε κορυφαίος λοιμωξιολόγους και άλλους κορυφαίους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, να αποδομήσουν έναν προς έναν, με στοιχεία, έρευνες και αριθμούς, όλους τους ισχυρισμούς των συνωμοσιολόγων και αρνητών. Ισχυρισμοί που διαδίδονται μήνες τώρα, χωρίς κανέναν αντίλογο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

» Και ακριβώς επειδή δεν αποδομούνται, φουντώνουν και βρίσκουν υποστηρικτές. Είμαι της άποψης, ότι μπροστά σε μια επικίνδυνη άποψη ή θεωρία, στέκεσαι απέναντι, την κοιτάς στα μάτια και τη συντρίβεις με στοιχεία και ντοκουμέντα. Δεν προσποιείσαι ότι δεν υπάρχει γιατί θα τη βρεις μπροστά σου. Κρίθηκε παρ' όλα αυτά ότι η συγκυρία ήταν ακατάλληλη».

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 
 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY