- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ηθοποιός πυροβόλησε τη μητέρα του παιδιού του & αυτοκτόνησε
Άγνωστα τα κίνητρα της πράξης του 29χρονου Χάγκεν Μιλς
Ο 29χρονος Αμερικανός ηθοποιός Χάγκεν Μιλς αυτοκτόνησε αφού πρώτα αποπειράθηκε να σκοτώσει τη μητέρα της 4χρονης κόρης του.
Ο Χάγκεν Μιλς, ηθοποιός που είχε εμφανιστεί σε αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές ανάμεσά τους το δημοφιλές στις ΗΠΑ «Baskets», αυτοκτόνησε αφού πρώτα πυροβόλησε τη μητέρα της τετράχρονης κόρης του. Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Μέιφιλντ ο 29χρονος Μιλς πυροβόλησε την 34χρονη Έρικα Πράις στο χέρι και στο στήθος τη στιγμή που έμπαινε στο σπίτι της στο Μέιφιλντ του Κεντάκι. Η αστυνομία εκτιμά ότι ο αυτόχειράς κρατούσε ομήρους μέσα στο σπίτι την τετράχρονη κόρη του και τη γιαγιά της.
Ο 29χρονος ηθοποιός βρήκε ακαριαίο θάνατο και η 34χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση.
Η μάνατζερ του Χάγκεν Μιλς που τελευταία φορά του μίλησε τον Απρίλιο του 2018 ανέφερε ότι ήταν «ένας ταλαντούχος ηθοποιός και πως τον χαρακτήριζε η κλασική φιλοξενία και γοητεία του νότου». Τα κίνητρα των πράξεων του παραμένουν άγνωστα.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο στόχος για τη ζωή του εκτός πλατό
«Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος κύκλος ανοίγει»
«Εκείνη την περίοδο, κάθε μέρα έξω από τον σταθμό υπήρχε και κάποιος δημοσιογράφος»
«Κατάφερα να ζήσω δημοσιογραφικά όσα πάρα πολλοί δημοσιογράφοι θα ονειρεύονταν να ζήσουν»
Με ιδιότητα του «θύματος της ΜΚΟ»
Συγκινεί η ανάρτησή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της
Τι είπε ο παρουσιαστής στην έναρξη της σημερινής εκπομπής
Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του «Καπετάνιου» - Η εξομολόγηση της άνοιξης του 2026
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.