Οργή της Μάγκυς από το MasterChef με την κυβέρνηση
«Εγώ έχω όριο 1 άτομο ανά 20 τετραγωνικά, αλλά στην εκκλησία κοινωνούν όλοι από το ίδιο κουτάλι»
Οργή Μάγκυς του MasterChef με το σχέδιο της κυβέρνησης για την εστίαση.
Τη δυσαράσκειά της δείχνει η Μάγκυ Ταμπακάκη, που τη γνωρίσαμε από το MasterChef 2, για το κυβερνητικό σχέδιο αναφορικά με την επαναλειτουργία των καταστημάτων εστίασης.
Η σεφ που διατηρεί ένα μικρό ιταλικό ρεστό στη Βάρη, το Napul’ e, σχολιάζει πως ενώ τίθεται στους εστιάτορες το αυστηρό όριο του 1 ατόμου ανά 2 τετραγωνικά μέτρα, στις εκκλησίες επιτρέπεται στους πιστούς να κοινωνούν με το ίδιο κουτάλι.
Η ανάρτηση της Μάγκυς Ταμπακάκη στο Facebook για την επαναλειτουργία των καταστημάτων εστίασης
«Ένα μεγάλο μπράβο στα "Μεγάλα" κεφάλια της ελληνικής κυβέρνησης για τα μαργαριτάρια που εκσφενδονησαν! Μου μείωσαν την απόσταση μεταξύ των τραπεζιών αλλά μου βάζουν όριο 1 άτομο ανά 20 τετραγωνικά. Σε ελεύθερη μετάφραση: στον εξωτερικό αεριζομενο χώρο μου, μπορώ να φιλοξενήσω μόλις 8 ατομα.
»Παρόλα αυτά ο λαός σήμερα έλαβε τη θεία κοινωνία του LIVE στις πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές, όλοι από το ίδιο κουτάλι......σαν να μην συνέβαινε τίποτα, τα μπάνια του λαού στις ελεύθερες παραλίες συνεχίστηκαν με τον παραδοσιακό συνωστισμό και οι ουρές έξω από τα σουβλατζιδικα ξεπέρασαν και πάλι τα 2 μέτρα χωρίς να τηρούνται οι "απαιτούμενες" αποστάσεις!
»Φυσικά, σύμφωνα με αυτούς που αποφασίζουν για εμάς, μόνο στα εστιατόρια υπάρχει κίνδυνος κορονοιου....για ολα τα άλλα κλείνουμε τα μάτια και κάνουμε πως δεν βλέπουμε!».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Δέκα ευρωπαϊκές πόλεις, εμβληματικοί καλλιτέχνες και οι διαγωνιζόμενοι του 2026 σε επετειακή περιοδεία
Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026
Το ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του New Yorker θυμίζει πως η δημοσιογραφία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο
Η Αλεξάνδρα Δουβαρά ανακοίνωσε με λυγμούς τον θάνατό του
«Ο γιατρός μου είπε κάποια πράγματα για το μέλλον που δεν είναι και πολύ ευοίωνα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.