- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Μίρκα Καλατζοπούλου: Η ηθοποιός νόσησε από κορωνοϊό στα 75 της
Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στο Facebook
Η ηθοποιός Μίρκα Καλατζοπούλου, σήμερα 75 ετών, αποκάλυψε ότι προσβλήθηκε από τον νέο κορωνοϊό και κατάφερε να βγει νικήτρια από την περιπέτεια.
Η γνωστή ηθοποιός από τις ταινίες της εποχής του εμπορικού ελληνικού κινηματογράφου Μίρκα Καλατζοπούλου αποκάλυψε ότι προσβλήθηκε από τον νέο κορωνοϊό και πως για 35 ημέρες ήταν άρρωστη. Η ηθοποιός είναι σήμερα 75 ετών, έχει αναρρώσει και έγραψε για την περιπέτειά της υγείας της με τη νόσο Covid-19 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
«Αγαπημένοι μου φίλοι! Οι φωτογραφίες του Πάσχα που σας έστειλα με βρήκαν πρώτη φορά έξω στο κήπο, ύστερα από 35 μέρες μέσα, έχοντας αγκαλιά τον κορωνοϊό. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα....σχεδόν ΤΕΛΟΣ! Είδατε στο πρόσωπό μου την ταλαιπωρία που πέρασα. Σας αγαπώ πολύ κι ευχαριστώ πολύ που με αγαπάτε!! Να έχετε Υγεία και να προσέχετε», έγραψε η Μίρκα Καλατζοπούλου.
Η Μίρκα Καλατζοπούλου κέρδισε τον πρώτο της ρόλο σε ηλικία 10 ετών, όταν έπαιξε το 1955 στην ταινία «Η δούκισσα της Πλακεντίας» και το 1960 πρωταγωνίστησε στην ταινία «Ερωτικά παιχνίδια». Τη δεκαετία του ΄60 πήρε μέρος σε δεκάδες ταινίες από τις οποίες ξεχωρίζουν «Ο κατήφορος», «Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο» και «Κορόιδο γαμπρέ».
Ωστόσο, το 1967 έκανε ένα διάλειμμα στην καριέρα της, καθώς παντρεύτηκε με τον Γερμανό-Αμερικανό επιχειρηματία Καρλ Έπσερ και μετακόμισε στην Αμερική, όπου απέκτησε δύο παιδιά. Εκεί συνέχισε να ασχολείται με την υποκριτική και παρακολούθησε μαθήματα στη Σχολή της Columbia.
Πλέον, ζει με την οικογένειά της στην Αρτέμιδα.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η λάμψη της πασαρέλας δεν αποτυπώθηκε με την αναμενόμενη δυναμική στους πίνακες τηλεθέασης
H παρέα βρέθηκε στο νησί που αγαπούν ιδιαίτερα Καπουτζίδης και Καρύδη
Οι κριτές εξέτασαν κάθε λεπτομέρεια από τον ημιτελικό αλλά και από την εξέλιξη του καθενός
«Γίνεσαι διάσημος από τους κανόνες που παραβιάζεις»
Ποιο μοντέλο έμεινε εκτός ημιτελικού
«Η ιστορική αλήθεια μερικές φορές θέλει σκληρές αποφάσεις»
Κάνει λόγο για «προδήλως παράνομη απόφαση» και καλεί εγρήγορση
Ο ρόλος της δημοσιογραφίας και το ντοκιμαντέρ για τη 17 Νοέμβρη
Η εξομολόγηση της συζύγου του εκλιπόντος ηθοποιού για τις τελευταίες στιγμές του στο νοσοκομείο
«Θα είμαι αυστηρή στον ρόλο μου» δηλώνει
Άγνωστος απείλησε τον δημοσιογράφο ότι «θα έχει την τύχη του Γιώργου Καραϊβάζ»
Ο ηθοποιός μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στην τηλεόραση και τον ευρύτερο χώρο του θεάματος
O δημιουργός αξέχαστων εκπομπών που έχουν γράψει ιστορία, παραχώρησε το πολύτιμο αρχείο του
Τι αποκάλυψε για τα γυρίσματα του «Παρά Πέντε» και τον ρόλο της «Ντάλιας»
Τα ηχηρότερα deals των τελευταίων δεκαετιών σε τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, φαρμακευτική, βιοτεχνολογία
Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του διάσημου παρουσιαστή
Ποιος θα επικρατήσει στη σύγκρουση των κολοσσών του streaming για τον έλεγχο του ιστορικού στούντιο;
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.