TV & Media

O Μπραντ Πιτ μας λέει τον καιρό από το σπίτι του (video)

Και παραμένει υπέροχος

christiperri.jpg
Κρίστυ Περρή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
brad_pitt.png
Ο Βrad Pitt στην εκπομπή του John Krasinski «Some Good News»

O Brad Pitt εμφανίστηκε στην εκπομπή του John Krasinski «Some Good News» και είπε τον καιρό

Έχουμε ήδη μιλήσει για το talk show του ηθοποιού John Krasinski με τίτλο Some Good News, το οποίο ο ίδιος ετοιμάζει από το σπίτι του και επικεντρώνεται σε αισιόδοξες ειδήσεις, σωστά; Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο ο John μας κρατάει υπέροχη συντροφιά μοιράζοντας αισιοδοξία, αστείες ατάκες, ξεκαρδιστικά βίντεο και πολλές εμφανίσεις από άλλες διάσημες φυσιογνωμίες του Hollywood. Μέχρι στιγμής έχουν περάσει προσωπικότητες όπως ο Steve Carell, o Lin Manuel Miranda, η σύζυγός του Emily Blunt και τώρα ο Brad Pitt στον ρόλο του μετεωρολόγου.

Η cameo εμφάνιση συνέβη ενώ ο Krasinski δεν μπορούσε να συγκρατήσει την χαρά του μετά από ένα προσωπικό μήνυμα που έλαβε από το International Space Station. Θεώρησε σωστό να επικεντρωθεί στο δελτίο καιρού μέχρι να συνέλθει, λέγοντας ότι «θα χρειαστεί να πάρω ένα λεπτό για να ξαναβρώ την ανάσα μου. Ας προχωρήσουμε με τον καιρό. Brad, πώς τα βλέπεις εκεί έξω;»

Και τότε το βίντεο έκανε cut σε ένα ξύλινο σπίτι με μπόλικους φοίνικες γύρω-γύρω και έναν Brad Pitt να βγαίνει στο παράθυρο και να κοιτάζει τον ουρανό.

«Τα βλέπω μια χαρά» απάντησε στην ερώτηση του John και το ίντερνετ άρχισε να τα χάνει. Mπορείς να δεις το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο (από το λεπτό 6:50):

SGN Prom with Billie Eilish, Jonas Brothers, & Chance the Rapper (Ep. 4)

Περιέργως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Brad αναλαμβάνει τον ρόλο του μετεωρολόγου. Σε παλιότερα επεισόδια του The Jim Jeffries Show, ο γνωστός ηθοποιός είχε εμφανιστεί στην σκηνή για να μοιραστεί μαζί μας πολύ πιο αγχωτικά νέα και να μας υπενθυμίσει πως απειλούμαστε από την κλιματική αλλαγή.

Brad Pitt Is the Jim Jefferies Show Weatherman - The Jim Jefferies Show

Αυτήν την φορά όμως το κοινό χρειαζόταν κάτι πιο αισιόδοξο και καθησυχαστικό και εκείνος υπάκουσε στις ανάγκες μας. Να 'σαι καλά, βρε Brad!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ