TV & Media

Η Κιάρα έχει δεχτεί bullying λόγω Τσοχατζόπουλου λέει η μαμά της

Η μητέρας της παίκτριας του My Style Rocks περιγρέφει πόσο πληγωμένη γύριζε η κόρη της από τα πρώτα επεισόδια του σόου

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kiara1.jpg
Κιάρα Μαρκέζη © instagram

«Δε μπορούσα να έχω τον πεθερό μου υπουργό και να βγαίνω με κουρέλια από τη λαϊκή» είπε η Μαρία Μαρκέζη για όσους σχολιάζουν τα ρούχα της.

«Είναι ένα δύσκολο κομμάτι να μεγαλώνει μια μάνα μόνη το παιδί της και πόσο μάλλον όταν η Κιάρα είναι παιδί ενός υπουργού, ο παππούς της υπουργός και είναι σε αυτή την οικογενειακή κατάσταση και μετά βρίσκεται σε μια άλλη οικογενειακή κατάσταση. Αυτό μπορεί να συμβεί αλλά το άσχημο είναι πως ο κόσμος, η κοινωνία μόλις σε βρίσκουν σε μια αδύναμη στιγμή σου φέρονται άσχημα» 

Η φωτογράφος Μαρία Μαρκέζη βρέθηκε καλεσμένη στο DOT. και παραχώρησε συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συμμετοχή της κόρης της, Κιάρας, στο My Style Rocks, αλλά και για τη σχέση τους με τον παππού της 19χρονης, Άκη Τσοχατζόπουλο.

Η μητέρα της παίκτριας του ριάλιτι μόδας, αποκάλυψε πώς η Κιάρα είχε δεχθεί bullying λόγω της σύνδεσης με τον παππού της. «Το παιδί μου δέχθηκε μια απίστευτη συμπεριφορά ανθρώπων, όταν ο παππούς της μπήκε στη φυλακή, λες και έφταιγε η Κιάρα. Μιλάω και για τα μικρά παιδιά που άκουγαν όσα έλεγαν οι γονείς, και υπήρχε bullying προς την Κιάρα μέχρι και στο δημόσιο σχολείο που πήγε» .

Η γνωστή φωτογράφος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην οικονομική τους κατάσταση αποκαλύπτοντας ότι η Κιάρα πήγε για μια χρονιά μόνο σε ιδιωτικό σχολείο και μετά πήγε σε δημόσιο γιατί δε μπορούσαν να αντεπεξέλθουν οικονομικά. Μάλιστα σε σχόλια που έχουν ακουστεί για τα ρούχα της απάντησε:

«Μπορεί να έχω πέντε ρούχα καλά, γιατί τα έχω από εκείνη την εποχή, τι να κάνουμε…. Δε μπορούσα να έχω τον πεθερό μου υπουργό και να βγαίνω με κουρέλια από τη λαϊκή» είπε η φωτογράφος.

Μιλώντας για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, η Μαρία Μαρκέζη ανέφερε πως ο ίδιος παρακολουθεί την εγγονή του στο My Style Rocks, ενώ για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η κόρη της από την κριτική επιτροπή του My Style Rocks, σχολίασε πως «είναι στενάχωρο, στην αρχή ερχόταν σπίτι και έκλαιγε και μου έλεγε ότι θέλω να φύγω και να σταματήσω και της είπα ότι δεν πρέπει να σταματάς κάτι που αρχίζεις», ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως η Κιάρα δεν έχει στιλίστα.

Όσο για τον λόγο που ονομάζεται Μαρκέζη και όχι Τσοχατζοπούλου, η Μαρία Μαρκέζη ανέφερε πως όταν βαφτίστηκε είχε δυο επίθετα, -το Μαρκέζη και το Τσοχατζοπούλου-, ενώ αποκάλυψε πως έχει ακόμα δυο ονόματα, το Ειρήνη και το Γκούντρουν από τη γιαγιά της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ