TV & Media

My Style Rocks: Ο Γαβαλάς έβαλε στη θέση της την Ευρυδίκη (video)

Η επίθεση στην Τζώρτζια άναψε τα αίματα

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
My Style Rocks | Ένταση ανάμεσα στην Ευρυδίκη και την Τζώρτζια | 19/02/2020

Η Ευρυδίκη επιτέθηκε στην Τζώρτζια στο χθεσινό επεισόδιο του «My Style Rocks» κι ο Γαβαλάς παρενέβη για να τη βάλει στη θέση της.

Αρκετή ένταση είχε το χθεσινό επεισόδιο του «My Style Rocks», όταν η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου επιτέθηκε στην Τζώρτζια Παναγή ισχυριζόμενη πως η δεύτερη έχει στιλίστα. Μάλιστα, ήταν τόσο επιθετική που προχώρησε σε πολλά απαξιωτικά σχόλια και βωμολοχίες.

- Εσύ εισέβαλες στη ζωή μας τελικά με την παραμονή σου στο παιχνίδι αλλά κάποιος άλλος έχει εισβάλει στο στυλ σου και σε σένα θεωρώ και το έχει κάνει λάθος. Κάτω σε έχει ντύσει άνοιξη και πάνω σε έχει ντύσει ένα συνονθύλευμα. Δεν μ’ αρέσει καθόλου αυτό που βλέπω και δεν μπορώ να το βαθμολογήσω. Έβαλα δυο για να είμαι επιεικής μαζί σου γιατί ξέρω ότι αυτό δεν το έχεις κάνει μόνη σου.

Είναι μια απόδειξη του ότι δυο συνεχόμενες μέρες σε έχω δει με εντελώς διαφορετικά στυλ, μακάρι να το έχεις κάνει μόνη σου. Αν το έχεις κάνει μόνη σου είναι λάθος γιατί το σακάκι θα έπρεπε να είναι πιο κοντό ή αρκετά πιο μακρύ. Ακόμα και το δέσιμο, όπως έχεις βάλει τη πασμίνα, θεωρώ ότι κάποιος σου το έχει φτιάξει. Ίσως κάποιο από τα άλλα κορίτσια…» ξεκίνησε να λέει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

- Ναι, με βοήθησε η Ζάννα αλλά το σχέδιο και το πώς το ήθελα είναι καθαρά δικό μου. Απλά με βοήθησε να το βάλω μέσα στη ζώνη».

- Εσύ στην καθημερινότητα σου ντύνεσαι με φόρμες όπως έχεις πει, δεν θα διάλεγες λοιπόν ένα πιο αθλητικό look να πας στους γονείς;».

- Για το κονσεπτ και μόνο. Στη ζωή μου δεν θα το έκανα αυτό.

Στη συνέχεια η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στη τσάντα που κρατούσε η συμπαίκτρια της και την παρότρυνε να αλλάξει στυλίστα αν τον έχει πληρώσει πολλά.

- Ό,τι πληρώνεις παίρνεις!» της είπε χαρακτηριστικά.

-Καταλαβαίνω το πώς μπορείς να το δεις αυτό, όμως δεν καταλαβαίνω την επιθετικότητα σου από χθες, μέσα στις τουαλέτες που ήμασταν γιατί ο τρόπος που μου μίλησες ήταν άσχημος. Ο τρόπος που μου μιλάς είναι επιθετικός

- Αυτή είμαι!

- Μπορείς να μου βάλεις και ένα άμα θες αλλά να υπάρχει λίγος σεβασμός.

- Είναι η άποψη σου και τη σέβομαι. Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να μιλήσουμε.

-Δεν μπορώ όταν εγώ θέλω να είμαι μόνη μου να μιλάω και να γελάω. Όταν έρχεσαι εσύ παρεμβατικά και με ρωτάς συνέχεια «Τι έχεις; Τι έχεις;» είναι σαν να παρεμβαίνεις στην ψυχοσύνθεση μου. Θέλω να είμαι μόνη μου.

Έλα ρε Τζώρτζια που νοιάζεσαι πραγματικά! Δεν μπορώ να ακούω αυτές τις μ@λ@κίες εδώ μέσα. «Νοιάζομαι πραγματικά και σ’ αγαπάω!». Έλα τώρα σε παρακαλώ πολύ. Μ@λ@κίες μην μου λες εμένα και καμία σας. «Σ’ αγαπάω και νοιάζομαι» μην μου τα λέτε εμένα γιατί δεν γουστάρω!

Τότε ο Λάκης Γαβαλάς παρενέβη λέγοντας στη Τζώρτζια να μην ασχολείται με τέτοιου είδους χαμηλού επιπέδου επιθέσεις και με άτομα που χρησιμοποιούν τη λέξη με τα τρία «α» που λένε οι φορτωτές στο λιμάνι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ