TV & Media

Κάιλι Μινόγκ: Δεν θα γίνω το αγέραστο κορίτσι της αφίσας

Μια συνέντευξη για τον έρωτα στα 50 και τα πρότυπα ομορφιάς που μας πιέζουν

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κάιλι Μινόγκ
Κάιλι Μινόγκ / © EPA/WILL OLIVER

Στα 50 της η Κάιλι Μινόγκ ξαναζεί ένα μεγάλο έρωτα, επαγγελματική επιτυχία και αδιαφορεί για τα πιεστικά πρότυπα ομορφιάς.

Το 2019 ήταν μια καλή χρονιά για το χαμογελαστό και πάντα κορίτσι της ποπ σκηνής από την Αυστραλία. Η Κάλι Μινόγκ έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι, το άλμπουμ της με τα greatest hits της καριέρας της ανέβηκε ψηλά στα τσαρτ και φυσικά γνώρισε ξανά τον έρωτα.

Στα 50 της η Κάιλι Μινόγκ μιλά για όλους και όλα στη βρετανική Daily Telegraph και στην

ερώτηση το αν θα ήθελε να αποτελεί αειθαλές πρότυπο ομορφιάς απάντησε: «Δεν θέλω να είμαι το κορίτσι της αφίσας για την αιώνια ομορφιά, είναι πάρα πολύ μεγάλη πίεση για μένα. Ευτυχώς πιστεύω πως αυτό αλλάζει. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τα αφήσεις όλα στην τύχη τους. Αν και μερικές φορές φαντάζομαι και σκέφτομαι πως θα ήταν αν δεν έβαφα τις ρίζες μου ή αν δεν προσπαθούσα να είναι όλα στη θέση τους. Πιστεύω πως πιθανόν να μη μπορούσα να το κάνω, αλλά είναι απλώς μία προσωπική επιλογή».



Η σταρ που ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός στην σαπουνόπερα «Neighbors» της αυστραλιανής τηλεόρασης και εκεί ερωτεύτηκε για πρώτη φορά τον συμπρωταγωνιστή Τζέισον Ντόνοβαν δήλωσε ότι θαυμάζει τις Τζένιφερ Άνιστον, Γκουέν Στεφάνι αλλά και την Τζένιφερ Λόπεζ επειδή  «δε φοβάται να είναι σέξι»: «Ειλικρινά, προσπαθώ να το δουλέψω με τον εαυτό μου. Είναι μέχρι να βρεις εκείνη τη γραμμή που οριοθετεί τί είναι εντάξει για σένα».

Η Κάιλι Μινόγκ παραδέχθηκε ότι έχει κάνει μπότοξ αλλά δεν επηρέασε τις εκφράσεις του προσώπου της.



Η 50χρονη σταρ μίλησε για τον άνδρα στη ζωή της, τον 44χρονο Πολ, καλλιτεχνικό διευθυντή στο περιοδικό GQ.

«Είναι πολύ ρομαντικός. Εκείνος σκέφτεται και οργανώνει τα πάντα. Είναι επίσης εξαιρετικός μάγειρας. Επί χρόνια ήμουν ανέκδοτο για την οικογένειά μου όσον αφορά στην κουζίνα. Αλλά εκείνος με έχει εμπνεύσει. Όταν έχεις εκείνον τον άνθρωπο που έχεις επιλέξει να κάνεις αυτά τα πράγματα μαζί του, απλά σου αρέσει να είναι κοντά σου»

Στην ερώτηση αν θα μπορούσαν να «γεράσουν» μαζί η Κάιλι Μινόγκ απάντησε θετικά.  «Είμαστε σε καλούς ρυθμούς, ό,τι έχουμε δεν είναι τέρμα ατίθασο να μην ξέρουμε που πηγαίνει. Απλά αισθάνομαι ότι πραγματικά ταιριάζουμε πολύ».



Τέλος, δεν απέφυγε να μιλήσει για τη σχέση με τον εκλιπόντα Μάικλ Χάτσενς των INXS: «Σεξ, έρωτας, φαγητό, ναρκωτικά, μουσική, ταξίδια, βιβλία – πες τα όπως θες, ήθελε να τα ζήσει όλα. Ως σύντροφός του, τα έζησα κι εγώ σε μεγάλο βαθμό δίπλα του. Αν είσαι ένα αισθαντικό πλάσμα, όλες σου οι αισθήσεις χρειάζονται διέγερση. Σίγουρα ξύπνησε μέσα μου την επιθυμία για πράγματα στον δικό μου κόσμο. Αλλά,  με πλήγωσε. Πρέπει να ομολογήσω ότι η πληγή είχε μείνει ανοιχτή για αρκετό χρονικό διάστημα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ