TV & Media

Camila Cabello: «Συγγνώμη, θα μετανιώνω για πάντα»

Το μήνυμα που έστειλε σε εκατομμύρια θαυμαστές της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
camila.jpg
Camila Cabello © EPA/NINA PROMMER

Μετά από παλιές αναρτήσεις της που επανήλθαν στο προσκήνιο, η popstar Camila Cabello ζήτησε συγγνώμη για τα ποστ που έκανε όταν ήταν έφηβη.

Η τραγουδίστρια του «Senorita», Camila Cabello, σημείωσε πως θα ντρέπεται για πάντα για τη συμπεριφορά της. «Ποτέ δεν θα πλήγωνα κάποιον σκόπιμα. Όσο και να θέλω δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να αλλάξω τα πράγματα που είπα στο παρελθόν».

«Όταν ήμουν πιο νέα έλεγα πράγματα για τα οποία ντρέπομαι και θα μετανιώνω για πάντα. Απολογήθηκα τότε, απολογούμαι και τώρα ξανά» ήταν το μήνυμα που έστειλε στους 10,3 εκατομμύρια θαυμαστές της.

Η 22χρονη Camila Cabello, που έγινε γνωστή από το συγκρότημα Fifth Harmony το  2012 πριν ξεκινήσει σόλο καριέρα το 2016, κατηγορείται για χρήση ρατσιστικών σχολίων σε αναρτήσεις που έχουν πλέον διαγραφεί από το Tumblr.

Στο μήνυμά της αναφέρει πως τα τελευταία χρόνια έχει ωριμάσει, σημειώνοντας πως λυπάται ειλικρινά για τον αντίκτυπο που είχαν τα σχόλιά της.

«Μεγάλωσα και έμαθα. Αυτά τα λάθη δεν αντιπροσωπεύουν τον άνθρωπο που είμαι». Ανέφερε μάλιστα πως θα χρησιμοποιεί τα social media της ως μέσο για να μιλάει για αδικίες και ανισότητες. «Δεν μπορώ να πω πόσο πολύ λυπάμαι και πόσο πολύ ντρέπομαι».

 

 

Πηγή: Cnn

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY