TV & Media

Μίνα Ορφανού: Έπαιρνα τα χάπια με τις κούτες

Η κινηματογραφική «Στρέλλα» μιλά για την ορμονοθεραπεία, τον θάνατο και την ευθανασία

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μίνα Ορφανού
Μίνα Ορφανού / © Instagram

Μια συνέντευξη της ηθοποιού Μίνας ορφανού που θα συζητηθεί.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Στρέλλα» και πολλών τηλεοπτικών σειρών Μίνα Ορφανού έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ως τρανσέξουαλ μίλησε για την ορμονοθεραπεία που έκανε ενώ μοιράστηκε επίσης τις σκέψεις για τον θάνατο και την ευθανασία.

«Την ορμονοθεραπεία τη βίωσα όπως τη βιώνουν οι περισσότερες τρανσέξουαλ. Παίρναμε χάπια με τις κούτες που έλεγε η μία στην άλλη χωρίς να πάμε να πάμε να συμβουλευτούμε έναν γιατρό».

Για τον θάνατο η Μίνα Ορφανού δήλωσε: «Και αύριο να φύγω είμαι χορτάτη, δεν θέλω να φύγω σε μεγάλη ηλικία. Άλλα παιδιά δεν πρόλαβαν καν να βγουν και έφυγαν… Εγώ, τουλάχιστον, είμαι στα 38 μου. Είμαι υπέρ του εαυτού μου, εάν δηλαδή έβγαινε κάτι νόμιμο θα το έκανα. Όπως θα έκανα, φυσικά, ευθανασία».

Η ηθοποιός σχολίασε αρνητικά τα σημερινά ριάλιτι: «Στο GNTM υπάρχει πολύ κατινιά. Next Top Κατίνα κανονικά, όχι Model. Εγώ βλέπω κατιναριό και όχι μοντέλα. Θες στόφα, θες αέρα για να πλασάρεις ένα ρούχο. Γιατί, δηλαδή, να πάω εγώ να πάρω ένα ρούχο που θα έχω δει να φοράει μια κατίνα στη διαφήμιση;».

Τέλος, η Μίνα Ορφανού μίλησε για το γεγονός πως δεν έχει πάει ποτέ σε σχολή υποκριτικής. «Δεν έχω περάσει ποτέ από κάστινγκ, δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν δέχομαι την απόρριψη του καθενός γιατί κάθε ένας λογοκρίνει τον εαυτό του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μίνα Ορφανού: "Στο GNTM βλέπω κατιναριό, όχι μοντέλα - Next Top Κατίνα"

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ