- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Μίνα Ορφανού: Έπαιρνα τα χάπια με τις κούτες
Η κινηματογραφική «Στρέλλα» μιλά για την ορμονοθεραπεία, τον θάνατο και την ευθανασία
Μια συνέντευξη της ηθοποιού Μίνας ορφανού που θα συζητηθεί.
Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Στρέλλα» και πολλών τηλεοπτικών σειρών Μίνα Ορφανού έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ως τρανσέξουαλ μίλησε για την ορμονοθεραπεία που έκανε ενώ μοιράστηκε επίσης τις σκέψεις για τον θάνατο και την ευθανασία.
«Την ορμονοθεραπεία τη βίωσα όπως τη βιώνουν οι περισσότερες τρανσέξουαλ. Παίρναμε χάπια με τις κούτες που έλεγε η μία στην άλλη χωρίς να πάμε να πάμε να συμβουλευτούμε έναν γιατρό».
Για τον θάνατο η Μίνα Ορφανού δήλωσε: «Και αύριο να φύγω είμαι χορτάτη, δεν θέλω να φύγω σε μεγάλη ηλικία. Άλλα παιδιά δεν πρόλαβαν καν να βγουν και έφυγαν… Εγώ, τουλάχιστον, είμαι στα 38 μου. Είμαι υπέρ του εαυτού μου, εάν δηλαδή έβγαινε κάτι νόμιμο θα το έκανα. Όπως θα έκανα, φυσικά, ευθανασία».
Η ηθοποιός σχολίασε αρνητικά τα σημερινά ριάλιτι: «Στο GNTM υπάρχει πολύ κατινιά. Next Top Κατίνα κανονικά, όχι Model. Εγώ βλέπω κατιναριό και όχι μοντέλα. Θες στόφα, θες αέρα για να πλασάρεις ένα ρούχο. Γιατί, δηλαδή, να πάω εγώ να πάρω ένα ρούχο που θα έχω δει να φοράει μια κατίνα στη διαφήμιση;».
Τέλος, η Μίνα Ορφανού μίλησε για το γεγονός πως δεν έχει πάει ποτέ σε σχολή υποκριτικής. «Δεν έχω περάσει ποτέ από κάστινγκ, δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν δέχομαι την απόρριψη του καθενός γιατί κάθε ένας λογοκρίνει τον εαυτό του», δήλωσε χαρακτηριστικά.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο στόχος για τη ζωή του εκτός πλατό
«Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος κύκλος ανοίγει»
«Εκείνη την περίοδο, κάθε μέρα έξω από τον σταθμό υπήρχε και κάποιος δημοσιογράφος»
«Κατάφερα να ζήσω δημοσιογραφικά όσα πάρα πολλοί δημοσιογράφοι θα ονειρεύονταν να ζήσουν»
Με ιδιότητα του «θύματος της ΜΚΟ»
Συγκινεί η ανάρτησή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της
Τι είπε ο παρουσιαστής στην έναρξη της σημερινής εκπομπής
Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του «Καπετάνιου» - Η εξομολόγηση της άνοιξης του 2026
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.