- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ρις Γουίδερσπουν: H σιωπή ήταν προϋπόθεση για να έχω δουλειά
Μιλώντας για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί
«Η σιωπή ήταν προϋπόθεση για να έχω δουλειά», δήλωσε η ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν, επισημαίνοντας ότι δεν θα μπορούσε να μιλήσει νωρίτερα για την σεξουαλική παρενόχληση.
«Η σιωπή ήταν προϋπόθεση για να έχω δουλειά», δήλωσε η ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν, επισημαίνοντας ότι δεν θα μπορούσε να μιλήσει νωρίτερα για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε ότι ήταν μικρή.
Όπως είπε στην εκπομπή «The Morning Show», την οποία παρουσιάζει μαζί με την Τζένιφερ Άνιστον, ο προβληματισμός για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που έζησε τις προέκυψε αντανακλαστικά.
Όπως είχε αποκαλύψει η ηθοποιός στην εφημερίδα «The Guardian» είχε δεχτεί στα 16 της χρόνια σεξουαλική παρενόχληση από έναν σκηνοθέτη και τότε οι μάναντζερ που είχε και οι παραγωγοί τής είχαν προτείνει να μη μιλήσει. «Θα ήθελα να πω ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό στην καριέρα μου, αλλά δυστυχώς δεν ήταν. Είχα πολλές εμπειρίες παρενόχλησης και σεξουαλικής κακοποίησης», είπε.
Παράλληλα επισήμανε ότι βίωσε την «ενοχή» επειδή δεν μίλησε για τα όσα συνέβησαν νωρίτερα, καθώς θα το ήθελε.
«Όχι. Υπήρχε μία κουλτούρα σιωπής και η σιωπή ήταν μια από τις προϋποθέσεις για να έχω δουλειά. Αυτό μου είχαν πει», τόνισε.
Η Γουίδερσπουν είναι από τις ηγετικές μορφές του κινήματος Time's Up, το οποίο ξεκίνησε μετά από τις καταγγελίες εναντίον του παραγωγού Χάρβεϊ Γουάνστιν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Ο παρουσιαστής άφησε αιχμές κατά συναδέλφων του on air, μιλώντας για τα σχόλια που δέχεται όλη τη σεζόν
«Ο Γιώργος Μαργαρίτης ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο και μου έλεγε "Σταρόβα πεθαίνω για σένα"»
«Δεν το έχω το επιχειρείν, μέχρι σήμερα είμαι με χρέη», δήλωσε ο ηθοποιός
Τι αναφέρει ο πατέρας του για την αποθεραπεία του παίκτη του Survivor
«Η οικογένειά της είναι φανταστική. Δεν την άφησαν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Τραϊανό Δέλλα, ήταν μια βιβλική φιγούρα»
«Θέλω να κάνετε τον σταυρό σας για εμένα και να πάνε όλα κατ' ευχήν»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.