- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Δακρυσμένη η Μέγκαν: «Κανείς δεν με ρώτησε αν είμαι εντάξει»
Η Δούκισσα του Σάσεξ στο ντοκιμαντέρ του ITV σπάει μιλώντας για την πίεση που βιώνει
Η Μέγκαν Μαρκλ για πρώτη φορά βουρκώνει μιλώντας για την τεράστια αλλαγή στη ζωή της και τις συνέπειες της δημοσιότητας στην υγεία της.
Σχεδόν δάκρυσε η Μέγκαν Μαρκλ μιλώντας για την προσωπική της μάχη με τα φώτα της δημοσιότητας από την ημέρα που η ζωή της άλλαξε και βρέθηκε από τα πλατό στα παλάτια της αγγλικής μοναρχίας δίπλα στον πρίγκιπα Χάρι.
Στο ντοκιμαντέρ του ITV που θα προβληθεί την Κυριακή με θέμα την περιοδεία του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ στην Αφρική η Μέγκαν Μαρκλ μιλά στον παρουσιαστή Τομ Μπάρντι για τον γάμο της, την αγωνία της εγκυμοσύνης και σπάει λέγοντας: «Κανείς δεν με ρώτησε ποτέ εάν είμαι εντάξει».
Ερωτηθείσα πώς αισθάνεται για τη δημοσιότητα γύρω από τον πρόσωπό της, για το πόσο έχει αυτή επηρεάσει τη σωματική και ψυχική της υγεία, αλλά και για τον προστατευτικό Χάρι η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός απάντησε: «Κάθε γυναίκα που είναι έγκυος είναι ευάλωτη. Και έπειτα όταν αποκτά και ένα νεογέννητο… ακόμα περισσότερο », τονίζει, και αναφερόμενη στη συνεχή κριτική που δέχεται από τα ΜΜΕ σχολιάζει «έχεις και αυτό από πάνω ενώ απλά προσπαθείς να είσαι μια νέα μαμά, μια γυναίκα που μόλις παντρεύτηκε».
Πρόσφατα ο πρίγκιπας Χάρι προχώρησε σε μηνύσεις κατά της Sun και της Daily Mirror, ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά των Μέσων για τον τρόπο που συμπεριφέρονται στην Μέγκαν Μαρκλ. «Σας ευχαριστώ που ρωτάτε, γιατί πολλοί δεν με ρώτησαν αν είμαι εντάξει», λέει η Δούκισσα του και δείχνει να βουρκώνει. Ο δημοσιογράφος συνεχίζει ρωτώντας την: «Και η απάντηση είναι ότι δεν είστε εντάξει;», με την Μέγκαν Μαρκλ να απαντά: «Ναι».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Η περίπτωση του BBC, η ακραία πόλωση των ΜΜΕ και η δημοσιογραφική αντικειμενικότητα στα σκουπίδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.