TV & Media

Όταν η Μέγκαν δεν είχε πρωτόκολλο - Ανέκδοτες φωτογραφίες

Τις ανέβασε ο συμπρωταγωνιστής της στο «Suits», Πάτρικ Τζ. Άνταμς

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μέγκαν Μαρκλ
Μέγκαν Μαρκλ / © instagram.com/halfadams

Πώς ο συμπρωταγωνιστής της Μέγκαν Μαρκλ στο «Suits» Πάτρικ Τζ. Ανταμς, απέτισε φόρο τιμής στην ηθοποιό και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες της σειράς.

Την Τετάρτη θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο μετά από πολλές, πολλές σεζόν του δικαστικού δράματος «Suits» που έκανε τη Μέγκαν Μαρκλ διάσημη και ίσως τη βοήθησε να καταλήξει στο Μπάκιγχαμ. 

Το τέλος μιας τηλεοπτικής εποχής θέλησε να τιμήσει και ο συμπρωταγωνιστής της Δούκισσας του Σάσεξ, Πάτρικ Τζ. Άνταμς, ο οποίος αποχώρησε από το Suits μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Την Κυριακή ανέβασε μια σειρά από νοσταλγικά καρέ από τα γυρίσματα σχολιάζοντας: «Αυτήν  την εβδομάδα προβάλλεται το τελευταίο επεισόδιο του Suits και ένα ταξίδι σχεδόν 10 ετών τελειώνει. Οπότε μου φάνηκε σωστό να αναρτήσω μερικές φωτογραφίες μέσα στις επόμενες ημέρες από το παρελθόν». 



Σε τρεις από αυτές απεικονίζεται η Μαρκλ, η οποία υποδυόταν τη Ρέιτσελ Ζέιν, κόρη μεγαλοδικηγόρου, ασκούμενη δικηγόρος και ερωτευμένη με τον Μάικ. Η Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκε πρώτα τον Μάικ Ρος στην έβδομη σεζόν και έφυγε. Μετά ντύθηκε νύφη για τον Χάρι.

sas1.jpg

sas2.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ