- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Αυτοκτονία ο θάνατος της 16χρονης ηθοποιού Μία-Λέτσια Νέιλορ
Λόγω άγχους, το οποίο κατά κύριο λόγο είχε προκληθεί από τις εξετάσεις
Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι γονείς της έφηβης είχαν επικοινωνήσει λίγο πριν το θάνατό της με το σχολείο της και είχαν ενημερωθεί ότι οι βαθμοί της ήταν χαμηλοί.
Λόγω άγχους - το οποίο κατά κύριο λόγο είχε προκληθεί από τις εξετάσεις της - φαίνεται να έβαλε τέλος στη ζωή της η 16χρονη ηθοποιός Μία-Λέτσια Νέιλορ. Η άτυχη κοπέλα – όπως μεταδίδει η βρετανική Daily Mail - βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της τον περασμένο Απρίλιο αλλά μέχρι πρόσφατα δεν είχε επίσημα αποδοθεί σε αυτοκτονία ο θάνατός της.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι γονείς της Βρετανίδας ηθοποιού είχαν επικοινωνήσει λίγο πριν το θάνατό της με το σχολείο της και είχαν ενημερωθεί ότι οι βαθμοί της ήταν χαμηλότεροι από ό,τι περίμεναν.
Επίσης, είχε τιμωρηθεί και της είχαν απαγορεύσει να πάει σε ένα πάρτι ενώ το βράδυ πριν αυτοκτονήσει, είδε μαζί με την οικογένειά της μία ταινία, η οποία περιελάμβανε μια σκηνή αυτοκτονίας.
Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, Μάρτιν Νέιλορ δήλωσε στο δικαστήριο ότι «δεν ήταν ο εαυτός της τελευταία και ήταν πολύ αγχωμένη για τις εξετάσεις της».
Η έφηβη Νέιλορ ήταν ανερχόμενο αστέρι και πρωταγωνιστούσε σε δημοφιλές παιδικές σειρές στη Μεγάλη Βρετανία, μεταξύ των οποίων και το «Almost Never» όπου έπαιζε με την σταρ του Game Of Thrones Εμίλια Κλαρκ.
Σεναριογράφος του BBC, ο Σιμόν Αντεργουντ, χαρακτήρισε την 16χρονη μια από τις καλύτερες νέες ηθοποιούς. Σκόπευε μάλιστα να της δώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια από τις σειρές που ετοίμαζε.
Η Μια-Λέτσια εμφανίστηκε και στον κινηματογράφο πλάι σε μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως ο Τομ Χανκς και η Χάλι Μπέρι για την ταινία Cloud Atlas.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Εκείνη την περίοδο, κάθε μέρα έξω από τον σταθμό υπήρχε και κάποιος δημοσιογράφος»
«Κατάφερα να ζήσω δημοσιογραφικά όσα πάρα πολλοί δημοσιογράφοι θα ονειρεύονταν να ζήσουν»
Με ιδιότητα του «θύματος της ΜΚΟ»
Συγκινεί η ανάρτησή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της
Τι είπε ο παρουσιαστής στην έναρξη της σημερινής εκπομπής
Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του «Καπετάνιου» - Η εξομολόγηση της άνοιξης του 2026
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.