TV & Media

Η «αγοραφοβική» Μέγκαν ξαναχτύπησε στο Γουίμπλεντον

Τι ζήτησε από τους σωματοφύλακές της και εξόργισε τους θεατές και φίλους του τένις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μέγκαν Μαρκλ
Μέγκαν Μαρκλ / © EPA/WILL OLIVER

«Η πριγκίπισσα της ιδιωτικότητας», όπως αποκαλεί η Daily Mail τη Μέγκαν Μαρκλ έκανε μια εμφάνιση έκπληξη την περασμένη Πέμπτη στο court 1 του Γουίμπλεντον και εξόργισε πολλούς.

Οι σωματοφύλακες της Δούκισσας του Σάσεξ προειδοποίησαν και έδωσαν σαφή οδηγία στους φαν και θεατές του Γουίμπλεντον να μη στρέψουν τις κάμερες των κινητών τους προς την Μέγκαν Μαρκλ.

«Η πριγκίπισσα της ιδιωτικότητας», όπως αποκαλεί η Daily Mail τη Μέγκαν Μαρκλ έκανε μια εμφάνιση έκπληξη την περασμένη Πέμπτη στο court 1 του Γουίμπλεντον για να δει από κοντά τη φίλη της Σερένα Γουίλιαμς να αγωνίζεται.

Στην τρίτη δημόσια εμφάνιση της μετά τη γέννα, η  Μέγκαν κάθισε στις κερκίδες του Γουίμπλεντον με δύο φίλες της: τη Λίντσεϊ Ροθ, η οποία επρόκειτο να είναι κυρία της τιμής στο γάμο της Δούκισσας του Σάσεξ, αλλά τελικά δεν το θέλησε και τη Ζενεβιέβ Χίλις, η οποία μαζί με τη Γουίλιαμς, είχε οργανώσει το Shower baby party της Μέγκαν.

21345906.jpg
Μέγκαν Μαρκλ / © EPA/WILL OLIVER

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι επικρίνεται διότι ζητά σεβασμό στην ιδιωτικότητά τους τη στιγμή που κάνει μια δημόσια εμφάνιση σε ένα μέρος με 12.000 θεατές και εκατομμύρια άλλους από τους τηλεοπτικούς δέκτες. Πηγή από το Παλάτι, ωστόσο, έσπευσε να υπερασπιστεί την Μαρκλ λέγοντας πως ζήτησε να κλείσουν οι κάμερες των κινητών για να ασχοληθεί περισσότερο με τον κόσμο παρά με τις selfies.

21343649.jpg
Μέγκαν Μαρκλ / © EPA/WILL OLIVER


«Δεν είναι ασυνήθιστο για μέλη της βασιλικής οικογένειας να ζητούν κάτι τέτοιο από τα μέλη της προσωπικής τους ασφάλειας», είπε η ίδια πηγή στην MailOnline.

Ωστόσο, χρήστες στα social media που σχολίασαν το περιστατικό χαρακτήρισαν τη μητέρα του Άρτσι «ανώριμη», «μανιακή με την εικόνα» της και «αγοραφοβική».


«Γύρω της υπήρχαν καμιά 200αριά φωτογράφοι κι αυτή έβαζε τους σωματοφύλακές της να ασχολούνται με εμάς τους θεατές. Είναι χαζό, παιδαριώδες και μας κάνει να αισθανόμαστε ανόητοι», δήλωσε η 64χρονη Σάλι Τζόουνς. Ήταν ένα από τα άτομα που προσέγγισαν οι σωματοφύλακες. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ