- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαρκουλάκης: Όταν έπαιζα στο «Λόγω Τιμής» δεν ήξεραν το όνομά μου
Αποκαλύψεις για το μακρινό '96 ενώ η τηλεοπτική σειρά επιστρέφει
«Το “Λόγω Τιμής” ήταν η πρώτη μεγάλη μου επιτυχία. Στον δρόμο με φώναζαν Τσίου, δεν ήξεραν το όνομά μου».
Για την εποχή που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Λόγω Τιμής» μίλησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town ενόψει της επιστροφής της σειράς στη μικρή οθόνη.
«Το “Λόγω Τιμής” ήταν η πρώτη μεγάλη μου επιτυχία. Στον δρόμο με φώναζαν Τσίου, δεν ήξεραν το όνομα μου. Το ’96 έμενα στο Πεδίον του Άρεως και προσπαθούσα να δω αν θα έβγαινα οικονομικά. Θυμάμαι πως για τον καναπέ μου είχαν βάλει χρήματα όλοι μου οι φίλοι. Τα μέρη που έβγαινα ήταν το Εν Δελφοίς, που πήγαιναν οι ανερχόμενοι ηθοποιοί και το Μαντείο απέναντι, που πήγαιναν οι πιο καταξιωμένοι. Εμείς ως νέοι αντιλαμβανόμασταν τότε την καριέρα ως το να καταφέρεις να βρεθείς στο Μαντείο», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μίλησε και για την ηλικία του, επισημαίνοντας: «Τότε, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι το να είσαι 49 είναι ακριβώς το ίδιο με το να είσαι 26. Το λέει και η ηρωίδα του Ρίτσου στη Σονάτα του Σεληνόφωτος: “Ούτε έχει σημασία που άσπρισαν τα μαλλιά μου, δεν είναι τούτο η λύπη μου, η λύπη μου είναι που δεν ασπρίζει και η καρδιά μου”. Τώρα ξέρω πως, είτε είσαι 26 είτε 49, υπάρχει κάτι μέσα σου, βαθιά στον πυρήνα σου, που δεν αλλάζει. Το κέντρο σου είναι πάντα το ίδιο. Αυτό συνειδητοποίησα τις πρώτες ημέρες των γυρισμάτων. Ότι ο πυρήνας, όχι μόνο ο δικός μου, αλλά και των άλλων παιδιών, έχει μείνει ίδιος με το 1996», δήλωσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αποχώρηση πραγματοποιείται σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού
Ποια πρόσωπα αλλάζουν ανά κανάλι
Βασίλης Μπισμπίκης, Αντώνης Μυριαγκός, Μαριάννα Κιμούλη και Δημήτρης Καπετανάκος - Το βιβλίο του Μένιου Σακελλαρόπουλου
Τη δημοσιογράφο κάλυψε και ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού, Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Ο δημοσιογράφος που θα βρεθεί στο πλευρό τους
Η ανάρτηση του Φοίβου Παπαδάκη για τους νέους παρουσιαστές, Παυλόπουλο και Χιώτη
Ο Άρης Χαλκιάς έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από τα social media
Το «αντίο» της δημοσιογράφου μετά την παραίτησή της και η αμφίσημη τοποθέτησή της
Το ανατρεπτικό ντοκιμαντέρ για τη νέα γενιά και τη σχέση της με την αγορά εργασίας
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο μετεωρολόγος σε νέα τηλεοπτική στέγη
Θα παραμείνει στο κανάλι μέχρι το τέλος της φετινής εκπομπής που παρουσιάζει
Το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας καταδικάζει τις υπερβολές των ΜΜΕ
Σε νέα τηλεοπτική στέγη οδεύει ο δημοσιογράφος
Όλο το περιεχόμενο του athensvoice.gr, το VOICE RADIO και τα podcasts της ATHENS VOICE σε μία εφαρμογή
Πόσοι τηλεθεατές έμειναν για το show στο ημίχρονο
Οι κοινές ξέγνοιαστες στιγμές και τα χαμόγελα των δύο παικτών μετά το σοκαριστικό ατύχημα
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.