- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πρίγκιπας Λούις: Δείτε με πώς περπατάω (εικόνες)
Η επίμονη κηπουρός Κέιτ και τα παιδιά της ξεφαντώνουν στους κήπους του Chelsea Flower Show
Τα παιδιά της Κέιτ τρελάθηκαν με την ανθοκομική έκθεση του Τσέλσι, ιδίως ο μικρός Λούις που δεν σταμάτησε να τρέχει προς την κάμερα.
Ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, ο πρίγκιπας Λούις ξεφάντωσαν και δεν σταμάτησαν να παίζουν στην πιο όμορφη ανθοκομική έκθεση της χρονιάς, το Chelsea Flower Show.
Τα παιδιά της Δούκισσας και του Δούκα του Κέιμπριτζ επισκέφθηκαν την Κυριακή την έκθεση για να θαυμάσουν από κοντά τη συνεισφορά της μαμάς τους στο ανθοκομικό σόου του Λονδίνου.
Η Κέιτ Μίντλετον σχεδίασε έναν κήπο για το Chelsea Flower Show, τον οποίο μάλιστα παρουσίασε στο κοινό σήμερα το πρωί.
Τα τρία μικρά της Κέιτ δεν σταμάτησαν να τρέχουν και να παίζουν τη μία ώρα που έμεινα στο Chelsea Flower Show, Η Σάρλοτ έκανε κούνια, ο Τζορτζ κυκλοφορούσε ξυπόλυτος, ενώ ο μόλις ενός έτους Λούις καμάρωνε δείχνοντας πόσο καλά περπατάει και τρέχει μόνος on camera.
Για να φτιάξει η Κέιτ τον κήπο της, η Σάρλοτ και ο Τζορτζ μάζευαν φύλλα, μικρά ξυλάκια και βρύα για μήνες ώστε να τα ενσωματώσει η μαμά τους στη σύνθεσή της.
Οι φωτογραφίες από τη βασιλική εξόρμηση στο Chelsea Flower Show ανέβηκαν στο λογαριασμό του Κένσινγκτον στο Instagram. Ο φωτογράφος της εξόρμησης είναι ο Matt Porteous.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Ο παρουσιαστής άφησε αιχμές κατά συναδέλφων του on air, μιλώντας για τα σχόλια που δέχεται όλη τη σεζόν
«Ο Γιώργος Μαργαρίτης ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο και μου έλεγε "Σταρόβα πεθαίνω για σένα"»
«Δεν το έχω το επιχειρείν, μέχρι σήμερα είμαι με χρέη», δήλωσε ο ηθοποιός
Τι αναφέρει ο πατέρας του για την αποθεραπεία του παίκτη του Survivor
«Η οικογένειά της είναι φανταστική. Δεν την άφησαν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Τραϊανό Δέλλα, ήταν μια βιβλική φιγούρα»
«Θέλω να κάνετε τον σταυρό σας για εμένα και να πάνε όλα κατ' ευχήν»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.